14 Ιουνίου 2019

Straight Pride για Τhessaloniki Pride: "Προσβάλλουν ιερά και όσια"

Κάνουν λόγο για «προσβολή εθνικών μας συμβόλων, των οσίων και των ιερών» στα gay pride

Στις 22 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη διοργανώνεται το 8ο Thessaloniki Pride, ενώ την ίδια ημέρα οι Ενωμένοι Μακεδόνες...


... προετοιμάζουν το Straight Pride.

Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές του Straight Pride κάνουν λόγο για «προσβολή εθνικών μας συμβόλων, των οσίων και των ιερών» και για εικόνες στα gay pride, οι οποίες «προσβάλουν την αισθητική της μεγάλης πλειοψηφίας».

«Παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες ότι το Thessaloniki Straight Pride έχει πάρει μεγάλη διάσταση και δημοσιότητα... Έχουμε λοιπόν να στείλουμε δύο μηνύματα σε δύο κατευθύνσεις.

1) Κύριοι και κυρίες του Τhessaloniki Gay Pride να σας τονίσουμε ότι το Τhessaloniki Straight Pride είναι μια κίνηση στήριξης στον θεσμό της Ελληνικής οικογένειας. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Συνεπώς γιατί χαρακτηρίζετε την κίνησή μας ως πρόκληση;;;

Πρόκληση είναι η προσβολή των εθνικών μας συμβόλων, των οσίων και των ιερών μας και κάποιες άλλες εικόνες που προσβάλουν την αισθητική της μεγάλης πλειοψηφίας... Εικόνες δηλαδή που είδαμε εδώ και χρόνια στα gay pride... Συνεπώς σας επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς σας» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Ενωμένοι Μακεδόνες και συμπληρώνουν: 

«2) Κύριοι ''ψευτοπατριώτες'' της ξύλινης γλώσσας, των καπελωμάτων, και της διχόνοιας... Κατανοούμε ότι το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι αγώνας από το πληκτρολόγιο κι από το facebook, δεν κατανοούμε όμως γιατί ρίχνετε λάσπη και αισχρές συκοφαντίες σε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ άτομα που εδώ και δεκαετίες μάλιστα έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στο δρόμο και σε άλλα επίπεδα... Σύντομα κι εσείς θα έχετε τις απαντήσεις που σας πρέπουν και θα επιστρέψετε για τα καλά πίσω στην ανυπαρξία σας... Δεν θα σας χαρίσουμε.

Προχωράμε ακάθεκτοι!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ».