14 Ιουνίου 2019

Δυναμική επανεμφάνιση Κ. Κιλτίδη με το ψηφοδέλτιο Ν.Δ. στο Κιλκίς

Η συμβολική φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με την οποία ο Κωνσταντίνος Κιλτίδης γνωστοποιεί την υποψηφιότητά του στο Κιλκίς.

Και επίσημα υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία...


... στην εκλογική περιφέρεια του Κιλκίς θα είναι ο Κώστας Κιλτίδης, ο οποίος κάνει δυναμική επανεμφάνιση στον τόπο από τον οποίο αναδείχθηκε πολιτικά.

Μάλιστα, ο κ. Κιλτίδης επέλεξε ένα συμβολικό τρόπο για να γνωστοποιήσει την υποψηφιότητά του κοινοποιώντας μία φωτογραφία του με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, του οποίου αποτελούσε «πολιτικό παιδί», υπενθυμίζοντας τη φράση που του έλεγε ο αείμνηστος επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ: «Να παραμείνεις Κιλτίδης».

Αναλυτικά το κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία:
«Τον εκτίμησα από παιδί για την σταθερότητα και την συνέπεια για ότι πίστεψε. Του άσκησα κριτική για ότι δεν μπόρεσε μόνον Αυτός να κάνει. Με καθοδήγησε από τα πρώτα βήματά μου στη Βουλή . Υπήρξα ο αγαπημένος του μαχητής και ασυμβίβαστος στις ιδέες. Συχνά η θύμησή του με συγκλονίζει . Κάτω από την Παναγιά τη Σουμελά σημαδεύτηκε η αμοιβαία εκτίμηση. Ημέρες που είναι, ακούω την φωνή του: "Να παραμείνεις Κιλτίδης". Για τους Γενναίους, Ανυπότακτους και Όρθιους που αγωνίζομαι! Για το Κιλκίς και την Ελλάδα!».