19 Ιανουαρίου 2019

Μοντέλο του Playboy πόζαρε ως «γυμνή Παναγιά» - ΕΙΚΟΝΕΣ

Το μοντέλο του Playboy που έχει αντιμετωπίσει την οργή πιστών για προκλητικές πόζες σε Βατικανό και Τουρκία προχώρησε σε νέα, ακατάλληλη για ανηλίκους, πόζα.

Η Μαρίσα Παπέν που στέφθηκε Μις Ιανουάριος από [δείτε τις εικόνες]...
... το γερμανικό Playboy το 2017, συνεργάστηκε με το κατάστημα ειδών τέχνης Frank Rose, το οποίο διαθέτει προς πώληση αγάλματα «Ave Marisa» (Χαίρε Μαρίσα) σε περιορισμένα αντίτυπα. Πρόκειται για τρισδιάστατα τυπωμένα αγαλματίδια, ύψους 20 εκατοστών, με τη γυμνή Μαρίσα Παπέν να υποδύεται την Παναγία κρατώντας έναν μαύρο Ιησού μωρό.

Το άγαλμα πωλείται προς σχεδόν 70 ευρώ και αποτελεί μέρος της συλλογής FXCKRLGN που περιλαμβάνει γυμνές εικόνες της Μαρίσα Παπέν. Οι ακριβότερες εξ αυτών κοστίζουν 20.000 ευρώ και δείχνουν το μοντέλο του Playboy να σέρνει έναν σταυρό στο Βατικανό, να κάθεται πάνω σε Βίβλους στην πλατεία του Αγ. Πέτρου ή να ποζάρει γυμνή στην Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη.

«Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε έχει την ικανότητα να κατανοεί την τέχνη και το μήνυμά της, μπορεί να δει γιατί όλη αυτή η ιδέα είναι τόσο ξεχωριστή και "μπροστά"», δήλωσε εκπρόσωπος του καταστήματος Frank Rose, μιλώντας στη Mirror. «Υπάρχει ένας τεράστιος απρόβλεπτος κίνδυνος που συνδέεται με κάθε και όλα τα καρέ».

Η Μαρίσα Παπέν έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές σε μπελάδες για τις προκλητικές πόζες της.

Τον Δεκέμβριο είχε συλληφθεί και ανακριθεί κατά τη φωτογράφιση στο Βατικανό αλλά τελικώς αφέθηκε ελεύθερη αφότου οι αρχές πήραν τα στοιχεία της και τα δακτυλικά της αποτυπώματα.

Στην Αίγυπτο είχε περάσει ένα ολόκληρο 24ωρο στη φυλακή για γυμνές λήψεις μέσα στο σύμπλεγμα ναών στο Λουξόρ.