18 Σεπτεμβρίου 2014

Μπεσίκτας - Αστέρας Τρίπολης 1-1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Φακούντο Πάρα αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του Στάικου Βεργέτη και στο 88' με ξερό βολέ ισοφάρισε το γκολ του Τερέ από το 33', χαρίζοντας μια παλικαρίσια ισοπαλία (1-1) στον Αστέρα Τρίπολης (δείτε το βίντεο)...


... κόντρα στην Μπεσίκτας!

Εξ ορισμού δύσκολη ήταν η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Europa League, καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας του Σλάβεν Μπίλιτς στην Κωνσταντινούπολη.

Το έργο των παικτών του Στάικου Βεργέτη έγινε ακόμη πιο δύσκολο από την στιγμή που ο Τερέ με ένα "ξερό" σουτ εκτός περιοχής έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπεσίκτας στο 33ο λεπτό, με το 1-0 να προσθέτει κι άλλο βάρος στα πόδια των Αρκάδων που είχαν να αντιμετωπίσουν -όπως και οι γηπεδούχοι βέβαια- και τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Στην επανάληψη η εικόνα της αναμέτρησης μαρτυρούσε πως δύσκολα θα αλλάξει κάτι, καθώς ο Αστέρας δυσκολευόταν στην δημιουργία φάσεων. Όμως ο Φακούντο Πάρα είχε άλλη γνώμη. Ο Αργεντίνος επιθετικός πήρε την θέση του αρνητικού Μπαντιμπανγκά στο 69' και δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90' κάρφωσε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ζενγίν για το τελικό 1-1! Παλικαρίσιος βαθμός για τον Αστέρα, τον Βεργέτη και τους παίκτες του.

Συνθέσεις:
Μπεσίκτας (Μπίλιτς): Ζενγίν, Ουισάλ, Σίβοκ, Φράνκο, Μότα, Χάτσινσον, Καβλάκ, Τερέ, Σαχάν (84' Κερίμ), Εζιακούπ (69' Σόσα), Πεκτεμέκ (30' Τοσούν).

Αστέρας Τρ. (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης (76' Μουνάφο), Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ρόλε, Μάτσα, Μπαντιμπανγκά (69' Πάρα), Μπαράλες (84' Γιαννιώτας).