19 Σεπτεμβρίου 2014

Ευρωπαϊκό πάρτι με «εξάρα» ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν μπορούσε να ξεκινήσει με πιο εντυπωσιακό τρόπο τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε (δείτε το βίντεο)...


... της Ντινάμο Μινσκ σαν σε προπόνηση με το χορταστικό 6-1 στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το συγκρότημα του Άγγελου Αναστασιάδη αναδείχθηκε ο Αθανασιάδης ο οποίος σημείωσε αυθεντικό χατ τρικ (12’, 17’, 28’) μέσα σε 16 λεπτά, ο οποίος αποθεώθηκε κατά την αντικατάστασή του στο δεύτερο ημίχρονο.

Με αυτά τα τρία γκολ ο «Κλάους» έφτασε τα 14 και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ στην Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ, ξεπερνώντας τον Σαλπιγγίδη ο οποίος έχει 13.

Το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα σημείωσε λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο Παπαδόπουλος στο 50’ στο επίσημο ντεμπούτο του.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε με αυτογκόλ ο Νίκολιτς στο 4’, με τον Τζανδάρη να διαμορφώνει το τελικό 6-1 στο 90’ της αναμέτρησης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο 64’ ο Νίκολιτς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας τη Ντινάμο Μινσκ με δέκα ποδοσφαιριστές.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Βίτορ, Ρατς (72' Σπυρόπουλος), Τζιόλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Μακ (46' Σαλπιγγίδης), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (67' Γκολάσα)

Ντιναμό Μινσκ (Ζούραβελ): Γκούντορ, Πολίτεβιτς, Κάρποβιτς, Μπανγκουρά, Βερετίλο, Βορόνκοφ (56' Φιγκουερέδο), Σίμοβιτς, Νίκολιτς, Ουντότζι (88' Ρασάντκιν), Στάσεβιτς, Ντζα Ντζεντζέ (33' Αντάμοβιτς)