11 Ιουλίου 2019

Δεν θα μας τρελάνετε εσείς!

Η διεύθυνση του liberal.gr υπέβαλε χτες την συνάδελφο Αγγελική Κώττη στο βασανιστήριο της ένορκης διοικητικής εξέτασης. Το βασανιστήριο ήταν το «ένορκη».

Έγραψε η καλή δημοσιογράφος ότι ιατρός τοποθετήθηκε...


... στον ιερό βράχο της Ακρόπολης για να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ασθενείς και οδοιπόρους. Είναι δυνατόν; Τόσα χρόνια που προτεραιότητα ήταν ο… άνθρωπος, δεν υπήρχε γιατρός στην Ακρόπολη;

Στην Ακρόπολη! Στο σπουδαιότερο μνημείο του αρχαίου κόσμου. Άνθρωποι ξεκινούν από την άλλη άκρη του κόσμου για να προσκυνήσουν τον ιερό βράχο και να εκπληρώσουν έτσι το όνειρο μιας ολόκληρης ζωής. Και στον χώρο αυτόν, ο οποίος δέχεται χιλιάδες επισκεπτών καθημερινά, δεν δύναται να προσφερθεί ιατρική βοήθεια σε κάποιον που την είχε ανάγκη.

Φυσικά η κυρία Κώττη έδωσε την είδηση, όπως κάνει πάντα. Κι η είδηση προέρχεται από ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων, αλλά και από ρεπορτάζ της Αγγελικής. Την ανακοίνωση πάντως δεν την εξέδωσε η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας. Δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Και μάλιστα σημειώνεται ότι την πρώτη ημέρα του μέτρου ο ιατρός παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε τρεις εργαζόμενους, ένας εκ των οποίων υπέστη ηλίαση.

Σύντροφοι; Τι τους κάνατε τους εργαζόμενους και τους τουρίστες που πάθανε ηλίαση άλλες μέρες; Ή που ένιωσαν αδιαθεσία; Που τους κρύψατε; Τι τους συνέβη; Εκτός κι αν θέλετε να μας πείτε ότι οι ασθενείς στην Ακρόπολη εμφανίστηκαν μαζί με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ότι για 4,5 χρόνια δεν αρρώστησε ούτε ένας. Δεν ένιωσε σκοτοδίνη ένας συνταξιούχος!

Έχω όμως μία απορία: Γιατί αναιρέσατε την απόφαση του 2014 του κ. Τασούλα και αφήσατε στο έλεος του Θεού τόσους ανθρώπους; Διότι γιατρός υπήρχε στην Ακρόπολη από το 2014. Για λίγους μήνες. Έπειτα, μία Δευτέρα ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ιατρός στην Ακρόπολη, αστυνομικοί στους δρόμους. Μία μυρωδιά κανονικότητας, την οποία ρουφάμε όπως οι θεριακλήδες το τσιγάρο που για κάποιον λόγο έχουν στερηθεί για μέρες. Μόνο που δεν ξέρω ποιοι είναι τελικά οι ανάλγητοι…

Και μια ακόμη αναφορά: Δεν θα μας τρελάνετε εσείς! Δεν θα σας αφήσουμε. Ακούς εκεί, πρωτοσέλιδο η Αυγή ότι ο Μητσοτάκης θα κάνει την Ελλάδα Βόρεια Κορέα, επειδή, λέει θέλει να «ελέγξει» την ΕΡΤ και το ΑΠΕ! Ο Μητσοτάκης!

Ο Μητσοτάκης θέλει να ελέγξει την ακηδεμόνευτη ΕΡΤ της Ακριβοπούλου και το απόλυτο παράδειγμα της ελεύθερης ενημέρωσης του ΑΠΕ του Ψύλλου. Δεν θα μας τρελάνετε εσείς, σύντροφοι! Σαν να άδειασαν τα trolls το Μαξίμου και να ξεχύθηκαν στην πόλη.
Θανάσης Μαυρίδης, liberal.gr