8 Ιουνίου 2019

Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ Αγ. Πετρούπολης: Ρεκόρ συμφωνιών αξίας άνω των 3,1 τρισ ρουβλιών

Το Διεθνές Οικονομικού Φόρουμ διεξάγεται σε ετήσια βάση στην Αγία Πετρούπολη από το 1997. Φέτος συμμετέχουν 17.000 άτομα, τα οποία εκπροσωπούν περίπου 75 διαφορετικές χώρες.

Σε επίπεδα ρεκόρ εκτινάχθηκε ο αριθμός των συμφωνιών...


... και των συμβολαίων που επισφραγίστηκαν στο φετινό Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF). Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με σύμβουλο του Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια του τριήμερου συνεδρίου, συνήφθησαν 650 συμφωνίες, αξίας άνω των 3,1 τρισεκατομμυρίων ρουβλιών (47,8 δισεκατομμύρια δολάρια).

«Έχουμε σημειώσει ρεκόρ ως προς τον αριθμό των συμβολαίων που επισφραγίστηκαν στο φόρουμ. Έχουν υπογραφεί συνολικά 650 συμφωνίες, αξίας 3,1 τρισ. ρουβλιών» τόνισε, χαρακτηριστικά, ο Αντόν Κομπιάκοφ, ο οποίος διατελεί εκτελεστικός γραμματέας της οργανωτικής επιτροπής του SPIEF.

Το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ διεξάγεται σε ετήσια βάση στην Αγία Πετρούπολη από το 1997, αποτελώντας το μείζον επιχειρηματικό γεγονός της Ρωσίας.  Φέτος, το Φόρουμ λαμβάνει χώρα από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου, συγκεντρώνοντας 17.000 συμμετέχοντες, με εκπροσώπους από περίπου 75 διαφορετικές χώρες.