11 Μαΐου 2019

ΝΔ: Ισχύει ότι στη θαλαμηγό Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;

Οι ιδιωτικές διακοπές των πολιτικών είναι καθ’ όλου σεβαστές, αλλά οφείλουν για προφανείς λόγους να γίνονται γνωστές», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία με φόντο τις νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας «Τα Νέα», για τις διακοπές...


... στελεχών της κυβέρνησης στο σκάφος της οικογένειας Παναγόπουλου, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λίγες ημέρες μετά τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο συγκεκριμένο πολυτελές σκάφος, σε αυτό φιλοξενήθηκε και κορυφαίο κυβερνητικός στέλεχος. Η Πειραιώς καλεί το Μέγαρο Μαξίμου να απαντήσει: «Ισχύει ή όχι ότι στη θαλαμηγό Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε μυστικά και κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;»

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τις νέες αποκαλύψεις
«Σε σημερινό δημοσίευμα των “Νέων” αναφέρεται ότι αμέσως μετά τις μυστικές διακοπές του κ. Τσίπρα στο σκάφος της κ. Παναγοπούλου, στην ίδια θαλαμηγό έκανε, επίσης, δωρεάν κρυφές διακοπές και άλλο κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος. Οι ιδιωτικές διακοπές των πολιτικών είναι καθ’ όλα σεβαστές, αλλά οφείλουν για προφανείς λόγους να γίνονται γνωστές. Το ερώτημα, λοιπόν, προς το Μαξίμου είναι σαφές: Ισχύει ή όχι ότι στη θαλαμηγό Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε μυστικά και κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;».