8 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΣΟΚ κατά Χρ. Σπίρτζη για την ανάληψη νέας εργολαβίας

Έτσι εννοούν το "ηθικό πλεονέκτημα" της Αριστεράς

«Στην εποχή ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γίνονται θαύματα. Ο εκλεκτός εργολάβος της κυβέρνησης κ. Χρ. Καλογρίτσας κέρδισε και την τέταρτη συνεχόμενη εργολαβία...
... του οδικού άξονα "Πάτρα - Πύργος"», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του ο Τομέας Υποδομών του ΠΑΣΟΚ.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για ακόμη μία φαρσοκομωδία με πρωταγωνιστή τον κ. Σπίρτζη, ο οποίος δήλωνε ότι με την κατάτμηση του έργου σε οκτώ εργολαβίες θα υπάρξει μεγαλύτερος ανταγωνισμός, επιτάχυνση του έργου και περισσότερες εταιρείες που θα ενεργοποιηθούν.

Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παρέλαβε τον Ιανουάριο του 2015 ένα ενιαίο έργο, δημοπρατημένο, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και το ακύρωσαν για λόγους που σήμερα αποκαλύπτονται.

«Τους καταγγείλαμε ότι οι καταστροφικές επιλογές τους θα καταδικάσουν την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα. Σήμερα, μετά από δύο χρόνια, το έργο δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει χρηματοδότηση, δεν έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και δεν έχει ακόμη υποβληθεί φάκελος μεγάλου έργου στην ΕΕ. Όλα στον αέρα! Άξιος ο μισθός τους υπέρ των αφεντικών τους και σε βάρος της κοινωνίας και της διαφάνειας. Μωραίνει Κύριος...», καταλήγει η ανακοίνωση.