6 Ιουνίου 2019

Συνεργάτης του Ερντογάν: “Η Ελλάδα στηρίζει τον υποψήφιο του CHP για την Κωνσταντινούπολη”

Αναμενόμενη τουρκική ανηθικότητα

Ο Ερογλου ρωτήθηκε από ένα δημοσιογράφο σχετικά με ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε στους Washington Post, για τον υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντινούπολης...


... Εκρέμ Ιμάμογλου, και σχολίασε ως εξής:

Την νίκη θα τη δώσει ο λαός της Κωνσταντινούπολης. Ο λαός της Κωνσταντινούπολης από τώρα έχει πάρει θέση. Πιστεύω πως θα πάρει θέση δίπλα στον πολύ εργατικό Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος έχει προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στην Τουρκία και πιστεύω πως αυτός είναι εκείνος που θα κερδίσει.

Πρώτα να δούμε τι θα βγει από τις κάλπες. Εκείνο το άτομο, ο υποψήφιος του κόμματος CHP, ούτε το όνομά του δεν ξέρω, άραγε θα βγει το όνομά του από την κάλπη; Διότι δεν βγήκε. Εν τέλει έκλεψαν ψήφους. Δημόσια έκλεψαν ψήφους. Υπήρξαν μεγάλες παραβιάσεις και παρατυπίες. Διαπιστώθηκε πως κλάπηκαν ψήφοι. αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το ανώτατο εκλογικό συμβούλιο αποφάσισε να επαναληφθούν οι εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.

Η συνέντευξη σε μία εφημερίδα στις ΗΠΑ είναι δική του εκτίμηση. Εμείς δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Να είναι καλά πολλές χώρες με πρώτη την Ελλάδα υποστηρίζει τον υποψήφιο του CHP. αλλά φυσικά οι πολίτες μας οι δεσμευμένοι με τις εθνικές και πνευματικές αξίες με την πατρίδα τους το έθνος και τη σημαία τους ξέρουν το ποιον θα στηρίξουν.