15 Ιουνίου 2019

Στον αστερισμό του Άρη: Εντυπωσιάζει το νέο Χαριλάου

Η ΠΑΕ δημοσίευσε το εντυπωσιακό σχέδιο για την ανακατασκευή του γηπέδου

Ο σύλλογος αλλάζει σε όλα τα επίπεδα και συγκεκριμένα, πάνω από όλες τις θύρες του Χαριλάου θα τοποθετηθεί μαύρο σκέπαστρο, ενώ...


... το έμβλημα των «κιτρινόμαυρων» θα κοσμεί το εξωτερικό του γηπέδου.

Οι διαδικασίες για την έκδοση άδειων θα ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ τις επόμενες μερες θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση.

«Πρόκειται να πάω τα πράγματα σε άλλο επίπεδο. Μαγκιά είναι να είσαι αληθινός ανάμεσα σε τόσους ψεύτες. Δούλεψε στη σιωπή σου και άσε την επιτυχία σου να κάνει θόρυβο», έγραψε μεταξύ άλλων για το μεγάλο αυτό εγχείρημα στο Instagram, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης.

Υπενθυμίζεται πως συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στο γήπεδο των Θεσσαλονικέων που αναμένεται να γίνει το πρώτο στην Ελλάδα που θα φωτίζεται εξ ολοκλήρου μέσω τεχνολογίας LED.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία «Pantzartzidis Group» που επιμελείται τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο του Άρη -σε συνεργασία με την εταιρεία GEYER- ανακοίνωσε την εν λόγω κίνηση που αποτελεί επιθυμία του προέδρου Θόδωρου Καρυπίδη γνωστοποιώντας πως θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου ενώ η δαπάνη θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ.

Μάλιστα μέσω Instagram τοποθετήθηκε για τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο κ. Παντζαρτζίδης αναφέροντας:

«Μετά απο δύο χρόνια σιωπηλής δουλείας και σε συνεργασία με μεγάλο γραφείο μελετητών είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε το όραμα μας για το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο του ΑΡΗ. Ένα έργο που έχει γίνει η προεργασία ώστε να μπορεί να αδειοδοτηθεί και να υλοποιηθεί χωρίς προβλήματα. Σε λίγες μέρες θα γίνει ολοκληρωμένη παρουσίαση του έργου από εμάς στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ».