8 Ιουνίου 2019

Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών: Ντροπή για τη χώρα μας η Ζορμπά

Το αναβατόριο ΑμεΑ στην Ακρόπολη, έχει τεθεί εδώ και μήνες εκτός λειτουργίας

Την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, Μυρσίνης Ζορμπά, ζητά με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών Ελλάδας (ΠαΣΠα)...


... με αφορμή το ζήτημα του αναβατορίου ΑμεΑ στην Ακρόπολη.

«Ο Πα.Σ.Πα. είχε κάνει απέλπιδες προσπάθειες από το φθινόπωρο του 2018 να έρθει σε επαφή με την Υπ. Πολιτισμού προκειμένου να προστατεύσει την χώρα μας από τον διεθνή διασυρμό. Όμως η κ.Ζορμπά, ωσεί παρούσα και οιονεί απούσα, τόλμησε και δήλωσε ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί σε 2 (!!!) χρόνια», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΠαΣΠα.

Ο Σύλλογος υποστηρίζει ότι «στην προσπάθειά μας να παρακάμψουμε τον παραλογισμό και την αδιαφορία της κ. Ζορμπά, βρεθήκαμε επί τούτου με το Προεδρείο της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, αποτελούμενο από τους βουλευτές κ.κ. Νίκος Μανιός (Πρόεδρος), Σωκράτης Βαρδάκης (Αντιπρόεδρος) και Μπέττυ Σκούφα (Γραμματέας), οι οποίοι εκπροσώπησαν τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, την Πέμπτη 28/2/2019 και με την πρώην Υπ. Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά 24/4/19».

«Ένα είναι το βασικό ερώτημα προς την κ. Ζορμπά: όλοι οι παραπάνω κύριοι και κυρίες ήταν ανίκανοι να σας ενημερώσουν για τη σοβαρότητα του θέματος;... Κυρία Ζορμπά αν σας έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού παραιτηθείτε. Είστε ντροπή για τη χώρα μας» καταλήγει η ανακοίνωση.