6 Ιανουαρίου 2019

Καμμένος: Δε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του Κοτζιά

Ο Πάνος Καμμένος κλιμακώνει την κόντρα με τον Νίκο Κοτζιά, γράφοντας στο Twitter ότι «δε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του Κοτζιά».

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επανήλθε, μετά από χτεσινοβραδινή ανάρτησή του...
... στο Twitter, στην οποία εξαπέλυε βολές κατά του Νίκου Κοτζιά και κήρυττε «ανένδοτο». Είχε προηγηθεί συνέντευξη του κ. Κοτζιά στην οποία ο πρώην υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι ο κ. Καμμένος «σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δεν θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του».

Απαντώντας σε μήνυμα δημοσιογράφου στο Twitter ότι «η επανάσταση θέλει πόλεμο», ο κ. Καμμένος έγραψε: «Είμαι σε πόλεμο από τότε που τράβηξα δικό μου δρόμο δύσκολο και δεν δέχτηκα τη ΝΔ των μνημονίων και των Πλεύρηδων».

«Σε πόλεμο με τα συμφέροντα ακόμη και "μαφιόζικα", δε θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά. Το επέλεξαν…», πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας.

Τον χαρακτηρισμό «ολετήρας» είχε χρησιμοποιήσει ο κ. Καμμένος και στο προηγούμενο μήνυμά του για τον κ. Κοτζιά. «Δεν εκβιαζόμαστε, δεν απειλούμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε ποτέ. Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε αποστασία. Εμείς ανένδοτο», είχε γράψει.