28 Ιουνίου 2017

Σοκ στο Μενίδι! Σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι παιδιού την ώρα που κοιμόταν (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ρομά είναι ισχυρότεροι από την κυβέρνηση, που ακόμη ομφαλοσκοπεί

Μια σφαίρα διαπέρασε την τέντα και την μπαλκονόπορτα, και χτύπησε στον τοίχο πάνω από το κεφάλι του παιδιού του την ώρα που αυτό κοιμόταν.

Ο πυροβολισμός (δείτε το βίντεο)...
... σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έγινε από κοντινή απόσταση καθώς η σφαίρα αφού χτύπησε στον τοίχο, μόλις 20 εκατοστά από το κεφάλι του παιδιού, εξωστρακίστηκε και συνέχισε την πορεία της καταλήγοντας στη ντουλάπα.

Ο άνθρωπος περιέγραψε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 πως ζει με τον φόβο. Επί χρόνια, λέει πέφτουν πυροβολισμοί, ο γιος του αυτή τη φορά σώθηκε από θαύμα. Μια από τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού είναι διάτρητη από... αδέσποτα βλήματα που πέφτουν κατά καιρούς.

Παρά τις εξαγγελίες έξι υπουργών φαίνεται πως επί της ουσίας τίποτα δεν αλλάζει στην περιοχή όπου 17 ημέρες μετά τον τραγικό χαμό του μικρού Μάριου στην αυλή του σχολείου του, ένα 14χρονο κορίτσι βρέθηκε μερικά εκατοστά από την πορεία μιας σφαίρας που κατέληξε στην αυλή του σπιτιού του, ενώ ακόμη ένα παιδί, αποκαλύπτεται πως λίγο έλειψε να σκοτωθεί την ώρα που βρισκόταν στο κρεβάτι του...