31 Μαρτίου 2017

Τα ψέμματα του "Γκρίζου Λύκου" του ΠΑΣΟΚ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πριν από μερικές μέρες δημοσιεύθηκε αυτή η φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε στα αριστερά τον περιφερειακό σύμβουλο Χουσείν Μεχμέτ Ουστά, ο οποίος ευρισκόμενος (δείτε τις εικόνες)...
... σε μια ομήγυρη φίλων του κάνει το σήμα των φασισταριών της Τουρκίας και δολοφόνων του Ισαάκ, δηλαδή της οργάνωσης των Γκριζων Λύκων.

Τις επόμενες μέρες υπήρξε ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης σχετικά με το θέμα αυτό, στην οποία αναγραφόταν πως "Σε επικοινωνία μας με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό, μας ανέφερε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι σε κοινωνική συνάθροιση και ότι οι πράξεις αυτές έλαβαν χώρα για να ειρωνευτούν ό,τι ακριβώς εκπροσωπούν οι γκρίζοι λύκοι. Κοινώς ότι διαψεύδει και αρνείται οποιαδήποτε σχέση μαζί τους. Κατόπιν τούτου αναμένουμε και την δημόσια τοποθέτηση του επί των συγκεκριμένων στοιχείων".

Η ομάδα όμως του "Αντιφωνητή" Κομοτηνής, επειδή φυσικά δεν πίστευσε αυτά τα περί "ειρωνίας", μπήκαν στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί ο Χουσείν Μεχμέτ Ουστά. Από κάποιες αναρτήσεις του βγαίνουν τα συμπεράσματα του.

Σ' αυτήν την ανάρτηση, πριν από μερικούς μήνες, ο κ. Ουστά αναπαράγει ρητό του ιδρυτή των Γκρίζων Λύκων και ιστορικού ηγέτη του φασιστικού MHP Αλπαρσλάν Τουρκές.

Σ' αυτήν, υπάρχει το ρητό "Να μην μας διδάσκουν εμάς δικαιοσύνη. Στους προδότες δεν υπάρχει ευσπλαχνία" και δείχνει ΛΥΚΟΥΣ….

Κι εδώ, ο κ. Ουστά εικονίζεται με τον νυν ηγέτη του ΜΗΡ και αρχιφασισταριό Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Και μάλιστα από πάνω γράφει "Αναμνήσεις για τις οποίες είμαι περήφανος".

Αν μετά από αυτά εξακολουθεί να τον καλύπτει το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, μπορούν να βαφτίζουν το κρέας ως ψάρι, αλλά αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα των λύκων που μας περιβάλλουν…