6 Σεπτεμβρίου 2016

Απίστευτη κατάντια των «ανθρωπιστών» της Βενεζουέλας…

Αντιστέκεται με κάθε τρόπο το φασιστικό καθεστώς του αριστερού Νίκολας Μαδούρο, του ανθρώπου που βάζει και την ταφόπλακα στην καταστροφή μιας χώρας με τα πιο πλούσια...


... αποθέματα υδρογονανθράκων στον κόσμο, που της αποφέρουν 90 δισ. δολάρια ετησίως.

Μια χώρα που όμως αφέθηκε στα χέρια απατεώνων που νόμιζαν ότι παρίσταναν τους καλούς Σαμαρείτες, μοιράζοντας τα χρήματα και όχι επενδύοντας ώστε να διασφαλίσουν ότι η χώρα θα μπορούσε να ζήσει και άμα οι διεθνείς τιμές υποχωρούσαν, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι στο χείλος της χρεοκοπίας και να της φταίνε όλοι οι υπόλοιποι, εκτός από το κακό κεφάλι των κυβερνώντων που έχουν γαντζωθεί στις καρέκλες μετατρεπόμενοι σε στυγνούς δικτάτορες.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, η αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα προετοιμάζεται για την «εθνική ημέρα κινητοποίησης» στις 14 Σεπτεμβρίου ενώ στις 7 Σεπτεμβρίου θα διαδηλώσει έξω από τα γραφεία εθνικής εκλογικής επιτροπής. Κι όλα αυτά ενώ ο εμφύλιος στη χώρα είναι μια κάθε άλλο παρά απομακρυσμένη πιθανότητα.

Κατά την επίσκεψή του στο νησί Μαργαρίτα, ο Μαδούρο αντιμετώπισε πλήθος κόσμου που τον περίμενε κραδαίνοντας κατσαρόλες και τηγάνια. Άρχισαν δε να τον γιουχάρουν, παρά τους κλακαδόρους που είχε μαζέψει το καθεστώς για να μη φανεί η στάση της πλειοψηφίας του κόσμου που πεινάει, στην κυριολεξία.

Μόλις έφυγε ο Μαδούρο, πλάκωσαν οι ορδές των στελεχών των μυστικών υπηρεσιών, όπως σε κάθε φασιστικό καθεστώς και άρχισαν τις συλλήψεις των αντικαθεστωτικών, με αποτέλεσμα να κρατούνται περισσότερα από 30 άτομα.

Και σε μια προσπάθεια να κρύψει την κατάντια του «μπολιβαριανού» καθεστώτος, θέτει συνεχώς προσκόμματα στην έλευση ξένων δημοσιογράφων για να καλύψουν όσα γίνονται στη χώρα.