13 Μαΐου 2016

Η Λοχίας που έκλεψε την καρδιά του πρίγκιπα Χάρι! ΕΙΚΟΝΕΣ + (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγκαλιές και φιλιά...

Γνωστός... ερωτύλος, ο πρίγκιπας Χάρι έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν για άλλη μια φορά, καθώς φλέρταρε με τη λοχία Ελίζαμπεθ Μαρκς.

Η 25χρονη κέρδισε (δείτε εικόνες και βίντεο)...


... το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. ελεύθερο στην κολύμβηση και την απονομή έκανε ο 31χρονος πρίγκιπας της Βρετανίας, ο οποίος έδειξε από την αρχή φανερά γοητευμένος.

Στη συνέχεια μοιράστηκαν μια συγκινητική στιγμή, καθώς η Μαρκς του επέστρεψε ένα από τα τέσσερα μετάλλια που κέρδισε, ζητώντας του να το παραδώσει στους γιατρούς και νοσηλευτές του Βρετανικού Νοσοκομείου που της έσωσαν τη ζωή.


Πάντως, κάποια βρετανικά δημοσιεύματα έσπευσαν να βάλουν φρένο στα σενάρια για ειδύλλιο, υποστηρίζοντας πως η νεαρή κοπέλα είναι "παντρεμένη και πολύ ευτυχισμένη στο γάμο της".

Η Ελίζαμπεθ Μαρκς εντάχθηκε στο στρατό όταν ήταν 17 ετών. Το 2010 στο Ιράκ, υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στο Ισχίο, με αποτέλεσμα να παραλύσουν όλα τα νεύρα του αριστερού ποδιού της. Μεταφέρθηκε στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, όπου υποβλήθηκε σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να μπορέσει να κουνήσει ξανά το πόδι της.


Οι γιατροί δεν κατάφεραν ποτέ να προσδιορίσουν τι προκάλεσε την ασθένεια ή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της προκλήθηκε κάποια νευρολογική βλάβη.

Οι αγώνες Invictus ιδρύθηκαν από τον πρίγκιπα Χάρι και έχουν παραολυμπιακό χαρακτήρα, με τη συμμετοχή μελών του στρατού και βετεράνων.