28 Ιουλίου 2015

Τροϊκανός εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους! (ΕΙΚΟΝΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και ενώ η εργασία των τεχνικών κλιμακίων στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους βρισκόταν σε εξέλιξη (δείτε εικόνες και βίντεο)…


... ένας Βέλγος τεχνοκράτης πήρε με την συνεργάτιδα του το διπλό ασανσέρ, το οποίο έμεινε μεταξύ πρώτου και δεύτερου ορόφου.

Επρόκειτο για τον Ρικάρντο Έρκολι, μέλος της αποστολής της Κομισιόν και «παλιό γνώριμο» της Ελλάδας, αφού συμμετέχει στα τεχνικά κλιμάκια από την πρώτη αποστολή, το 2010.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία και απεγκλώβισε τον κ. Ρικάρντο και τη συνεργάτιδά του. Στη συνέχεια οι δυο τους έφυγαν από τις σκάλες, μέσα στις... επευφημίες των ανθρώπων που βρίσκονταν στο κυλικείο, στον ημιώροφο του κτηρίου.

Μετά την ταλαιπωρία του και φυσικά την κούρασή του, ο τεχνοκράτης των κλιμακίων της τρόικα κατευθύνθηκε σε σουβλατζίδικο στην Κοραή, προκειμένου να γευματίσει με τη συνεργάτιδά του.

Ο κύριος Έρκολι άλλωστε, έχει περισσότερο «διαμεσολαβητικό» ρόλο στην τρέχουσα αποστολή της Κομισιόν, καθώς γνωρίζει καλά τα ελληνικά ζητήματα και είναι στη χώρα μας προκειμένου να βοηθήσει και να κατευθύνει τις διαπραγματεύσεις. (protothema)

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player