20 Δεκεμβρίου 2014

Αποστολόπουλος: Ήθελα να αποδείξω ότι ο Χαϊκάλης είναι ανήθικος

Τα βίντεο είναι μονταρισμένα υποστήριξε στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο ο Γιώργος Αποστολόπουλος στην κατάθεση του η οποία ολοκληρώθηκε νωρίτερα.

Μού είπε πρώτος, ο Χαϊκάλης, ότι αν λύσει...


... το οικονομικό του πρόβλημα, θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», φέρεται να δήλωσε στον εισαγγελέα ο Γ. Αποστολόπουλος, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν λειτούργησε για λογαριασμό κάποιου, άλλα ό,τι με αυτό που έκανε ήθελε να αποδείξει ότι ο Χαϊκάλης είναι ανήθικος.

Κατά την έξοδό τους από το εισαγγελικό γραφείο, ο δικηγόρος του κ. Αποστολόπουλου, Π. Σαράκης δήλωσε:

«Μετά από κλήση της εισαγγελίας εφετών, ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην έρευνα μετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη. Αμέσως ανταποκριθήκαμε, δώσαμε εξηγήσεις, δεν ζητήσαμε προθεσμία και αποσαφηνίσαμε την πραγματικότητα.

» Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα, κανένα πολιτικό θέμα δεν υπάρχει όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκαλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος, χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαικάλης.

Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Αποκάλυψε (σ.σ. ο Γ. Αποστολόπουλος) συνομιλίες που έγιναν για να αποκαλυφθεί η ηθική υπόσταση Χαϊκάλη.

» Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζονται. Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά».