20 Δεκεμβρίου 2014

Βόμβα Γιαταγάνα: Ο μεσάζων είναι ακόμα συνεργάτης του Καμμένου

Οι ΑΝΕΛ θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά της Χ. Γιαταγάνα

Καταγγελία ότι ο φερόμενος ως μεσάζων στην απόπειρα χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη, Γιώργος Αποστολόπουλος, παραμένει συνεργάτης του επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου πραγματοποίησε...


... η ανεξάρτητη βουλευτής, προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ, Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Μιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή, η κ. Γιαταγάνα αναρωτήθηκε «ποιος σας είπε ότι τα έσπασε με τον Καμμένο;» «Ακόμη εκεί είναι. Τον Οκτώβριο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να επιστρέψω στους Ανεξάρτητους Έλληνες και του απάντησα "άντε φύγε από εδώ"», υποστήριξε η ίδια.

Αμφισβήτησε, δε, την καταγγελία Χαϊκάλη λέγοντας «τι να σας πω; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια», αλλά και τον Γ. Αποστολόπουλο για τον οποίο είπε: «τι σοβαρός; Έχω δικάσει πολλούς απατεώνες και δεν τον εκτιμούσα».

Η πρώτη απάντηση Καμμένου
Δηκτική και... διαδικτυακή ήταν η πρώτη αντίδραση του Πάνου Καμμένου, στα όσα υποστήριξε η κα Γιαταγάνα για τη συνεργασία του Γ. Αποστολόπουλου με τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ.

«Ενεργοποιούνται τα εν υπνώσει μαξιλάρια...», έγραψε στον προσωπικός του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Καμμένος, δίχως, ωστόσο, να μπει σε περαιτέρω εξηγήσεις.
Μάλιστα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη για τη δήλωση της κ. Γιαταγάνα. «Ο Γ. Αποστολόπουλος αποχώρησε την άνοιξη του 2013. Έχουμε ζητήσει την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων. Οποιοσδήποτε μας συκοφαντεί θα τον παραπέμψουμε στη Δικαιοσύνη» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα με την Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία έχει φύγει από τους ΑΝΕΛ εδώ και εννέα μήνες χωρίς να εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής της και σήμερα εμφανίσθηκε να ρίχνει νερό στο μύλο της κυβέρνησης. Τελικά τι φοβούνται; Η Εισαγγελία έχει το λόγο», τονίζει το κόμμα.