22 Αυγούστου 2014

Σόλο Μπεργκ και τεσσάρα ο Παναθηναϊκός (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και έμεινε πίσω στο σκορ, έχοντας σε καταπληκτική βραδιά τον Μάρκους Μπεργκ που σημείωσε χατ τρικ, το Τριφύλλι επικράτησε της Μίντιλαντ στη Λεωφόρο με 4-1.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου μπήκαν (δείτε το βίντεο)…


... ορεξάτοι και πίεσαν για το γρήγορο γκολ, ωστόσο η ομάδα που σκόραρε πρώτη ήταν η Μίντιλαντ, αφού στο 13' ο Λάουριντσεν εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ, η μπάλα έσκασε στον αγωνιστικό χώρο, πέρασε απ' όλους, αιφνιδίασε τον Στέφανο Κοτσόλη και κατέληξε στα δίχτυα του Τριφυλλιού.

Το γκολ αφύπνισε τους Πράσινους, οι οποίοι ενέτειναν την πίεσή τους και χάρη στους Καρέλη-Μπεργκ ανέτρεψαν τα δεδομένα μέσα σε ένα 20λεπτο. Στο 20' ο πρώτος κέρδισε πέναλτι κι ο δεύτερος ισοφάρισε, στο 24' ο Κρητικός επιθετικός έκανε το γύρισμα από αριστερά κι ο Σουηδός εκτέλεσε και πάλι με εξ επαφής πλασέ.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Μπεργκ εκμεταλλεύθηκε με τον πλέον ιδανικό τρόπο μία υπέροχη σέντρα του Τριανταφυλλόπουλου από αριστερά και έκανε χατ-τρικ.

Τα πράγματα διευκόλυνε η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σβιατσένκο, στο 58ο λεπτό, όμως στο 81' ήρθε και η αποβολή για τον Τριανταφυλλόπουλο, που χρησιμοποίησε άνευ λόγου τον αγκώνα του για να σπρώξει αντίπαλο.

Το κερασάκι στην τούρτα του Τριφυλλιού ήρθε στο 88’, όταν ο Νάνο γύρισε παράλληλα τη μπάλα και σε κενή εστία ο Μπεργκ σημείωσε το τέταρτο τέρμα του και σφράγισε την πρόκριση!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Μέντες, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Λαγός (77’ λ.τ. Μπούι), Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας (66’ Ατζαγκούν), Καρέλης (77’ Πέτριτς), Μπεργκ.

Μίντιλαντ: Χόγκαρντ, Πούλσεν, Ράσμουσεν (23’ λ.τ. Ονουάτσου, 84’ Γιάνσεν), Λαούριντσεν, Σβιατσένκο, Ντίκα, Μπάνγκααρντ, Σίστο, Χασάν (59’ Λάρσεν), Ουζουτσούκου, Ιγκμπούν.