22 Αυγούστου 2014

Έλαμψε -και πάλι- ο Αστέρας Τρίπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Στέρεες βάσεις για την πρόκρισή του, για πρώτη φορά στην ιστορία του, έβαλε κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς «υπέταξε» τους Ισραηλινούς στην Αρκαδία με 2-0

Αν και οι Αρκάδες (δείτε το βίντεο)…


... δεν εντυπωσίασαν με τη συνολική εικόνα τους, πήρα μια σπουδαία και καθαρή νίκη με 2-0 κόντρα στη Μακάμπι στο «Θ. Κολοκοτρώνης», βάζοντας γερές βάσεις πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη διαφύλαξε το μηδέν στα μετόπισθεν και χτύπησε δύο φορές στην επίθεση, αποκτώντας, έτσι, τον πρώτο λόγο στην υπόθεση πρόκριση εν όψει της ρεβάνς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» της Λάρνακας.

Ένα γκολ του Μάτσα στο 29' και ένα δεύτερο στο ξεκίνημα της επανάληψης (47') με τον Ζησόπουλο ήταν αρκετά για να διαμορφώσουν το 2-0 για τους Αρκάδες, που είναι έτοιμοι για τρίτη στη σειρά παλληκαρίσια πρόκριση και παρουσία στους ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι (87' Τιέ Μπι), Γκόιαν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Ουσέρο, Κουρμπέλης, Ρόλε (70' Σανκαρέ), Μουνάφο, Μάτσα (80' Μπαράλες), Ντε Μπλάσις.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πάμπλο, Γιεϊνί, Τιμπί, Γκαρθία, Σπουνγκίν, Άλμπερμαν, Ιγκιέμπορ, Ραντί (87' Λουγκάσι), Μπεν Μπασάτ (66' Πρίτσα), Ζάχαβι, Μίκχα (76' Μπεν Χαΐμ).

Γκολ: 29' Μάτσα, 47' Ζησόπουλος