29 Μαΐου 2013

Αίσιο τέλος στην απόπειρα αυτοκτονίας 34χρονου άνεργου

Η μητέρα του κατάφερε τον ηρεμήσει και να αποτρέψει τα χειρότερα

Απόπειρα αυτοκτονίας ενός 34χρονου άνεργου, πατέρα ενός μικρού παιδιού, κινητοποίησε σήμερα στις 11.30 το πρωί στην Κομοτηνή την πυροσβεστική υπηρεσία, το ΕΚΑΒ και...


... την αστυνομία.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε πριν δύο μήνες τον πατέρα του, ενώ ήταν χωρίς δουλειά για αρκετό καιρό, από τότε που έκλεισε το περίπτερο που διατηρούσε στο κέντρο της Κομοτηνής. Εκεί εργαζόταν μαζί με την μητέρα του, αλλά οι οικονομικές δυσκολίες τον ανάγκασαν να το κλείσει.

Ζει στο πατρικό του μαζί με τη σύζυγό του και το μόλις ενός έτους μωρό τους στην περιοχή της Εκτενεπόλ, στη συμβολή των οδών Γ. Λαμπράκη και Πολυτεχνείου, απέναντι από το εμπορικό κέντρο.

Στο σημείο αυτό βρέθηκαν άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, όταν ειδοποιήθηκαν από συγγενείς του άνδρα ότι απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας στο κενό. Όταν έφτασαν όμως δε χρειάστηκε η παρέμβασή του, αφού η μητέρα του είχε καταφέρει να τον ηρεμήσει. Ο ίδιος μάλιστα στις αναφορές του μιλούσε συνέχεια για το παιδί του.


Αστυνομία και πυροσβεστική αποχώρησαν από το σπίτι του 34χρονου άνδρα μία ώρα μετά και αφού οι συγγενείς τους διαβεβαίωσαν ότι είναι καλά. Λίγη ώρα αργότερα ο άνδρας εθεάθη να κάνει βόλτες με το ποδήλατο στη γειτονιά. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος είχε και στο παρελθόν τάσεις αυτοκτονία. (Χρόνος Κομοτηνής)