11 Ιουλίου 2019

Κατάληψη City Plaza: Αφησαν τα δωμάτια ερείπια - ΕΙΚΟΝΕΣ

Έκλεβαν ρεύμα από σύρμα του τρόλεϊ

Κατεστραμμένο άφησαν το ξενοδοχείο οι καταληψίες και οι μετανάστες, και οι εικόνες που κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της τηλεφώνου [δείτε τις εικόνες]...
... η ιδιοκτήτρια του, κ. Αλίκη Παπαχελά, μαρτυρούν το μέγεθος της καταστροφής στα δωμάτια και στις εγκαταστάσεις.   Χαραγμένοι τοίχοι, σπασμένες καρέκλες και σοβάδες, κατεστραμμένες γυψοσανίδες, διαβρωμένα πατώματα.

Η κ. Παπαχελά ανέφερε: «Λείπουν πάρα πολλά πράγματα. Υπάρχουν φθορές στους τοίχους, στα πατώματα, μέχρι στις πόρτες και στα παράθυρα. Βρήκα ξεχαρβαλωμένες όλες τις πρίζες και τα φωτιστικά, ξηλωμένες τις ξύλινες επενδύσεις και κατεστραμμένα όσα κρεβάτια και στρώματα και καθίσματα άφησαν, ενώ λείπουν όλοι οι δερμάτινοι καναπέδες και ο εξοπλισμός της κουζίνας. Επίσης λείπουν σχεδόν όλες οι τηλεοράσεις και πολλά μίνι-μπαρ και πάρα πολλά ακόμα. Γκρεμισμένοι τοίχοι, ξηλωμένες μοκέτες και ταπετσαρίες, όλος ο εξοπλισμός της ρεσεψιόν και των γραφείων».

Το εντυπωσιακό είναι, όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στο Facebook, ότι οι καταληψίες πιθανόν έκλεβαν ρεύμα από το σύρμα του τρόλεϊ, δημιουργώντας την πατέντα που φαίνεται στην επίμαχη φωτογραφία που ανέβασε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.