10 Ιουλίου 2019

«Τελειώνει» τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Ο αρχηγός του Σώματος Α. Ανδρικόπουλος είχε εμφανιστεί σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ως μήνυμα πως τη νέα αντιεγκληματική πολιτική που αναμένεται να ανακοινώσει στις 22 Ιουλίου θα υλοποιήσουν άνθρωποι...


...της απόλυτης εμπιστοσύνης του και σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται η παρούσα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας «ερμηνεύουν» στελέχη της Κατεχάκη την απουσία από την σύσκεψη που συγκάλεσε το απόγευμα της Τρίτης ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη σύσκεψη δεν συμμετείχαν ο Αρχηγός του Σώματος Αριστείδης Ανδρικόπουλος –η παρουσία του οποίου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα παραμονές των ευρωκλογών αλλά και σε άλλες συγκεντρώσεις στις οποίες παρίστατο ο Αλέξης Τσίπρας είχε προκαλέσει αντιδράσεις– και ο Υπαρχηγός Μιχαήλ Καραμαλάκης καθώς και οι υπόλοιποι Αντιστράτηγοι.

Αντιθέτως εκλήθησαν οι «Κλαδάρχες» της ΕΛ.ΑΣ, που είναι αξιωματικοί στο βαθμό του Υποστράτηγου καθώς και άλλοι ανώτεροι αξιωματικοί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η νέα πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. θέλει να «πατήσει γκάζι» με στόχο την ταχύτερη δυνατή υλοποίηση του σχεδίου της αναφορικά με την ασφάλεια των πολιτών και την ενίσχυση μάχιμων υπηρεσιών.

Πλέον στελέχη του Σώματος δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να υποβάλει την παραίτηση της μετά από αυτή την εξέλιξη.