12 Ιουνίου 2019

Εμφύλιος στην Εθνική με κόντρα Παπασταθόπουλου-Αναστασιάδη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αμφισβήτησε ανοικτά τον προπονητή

Καζάνι που βράζει είναι τα αποδυτήρια της Εθνικής ομάδας και η κατάσταση μοιάζει ανεξέλεγκτη, χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε [δείτε το βίντεο]...


... και πώς θα σταματήσει η τρικυμία, ιδίως μετά τη νέα εντός έδρας ήττα από την Αρμενία, που σχεδόν εξανεμίζει τις πιθανότητες πρόκρισης στο Euro 2020.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο αρχηγός της ομάδας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αμφισβήτησε ανοικτά τον προπονητή, χωρίς βέβαια να τον κατονομάσει, όμως όλοι αντιλαμβάνονται προς τα πού στρέφονταν τα... πυρά του Έλληνα σέντερ μπακ, ο οποίος ποτέ δεν αντιμετώπισε με ενθουσιασμό την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της γαλανόλευκης και το γνωρίζουν αρκετοί.

Η απάντηση του Άγγελου Αναστασιάδη ήρθε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιγνίδι, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε πως όποιος δεν πιστεύει στην πρόκριση δεν μπορεί να βρίσκεται στις τάξεις της Εθνικής και ότι τον στεναχώρησαν οι δηλώσεις του αρχηγού του αντιπροσωπευτικού συγκρότηματος. Ακολούθησαν και οι δηλώσεις του Άγγελου Μπασινά, ρίχνοντας ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά και άπαντες βλέπουν ότι τα αποδυτήρια είναι μια βραδυφλεγής βόμβα, έτοιμη να σκάσει.

Ο Αναστασιάδης αμφισβητείται έντονα, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ζήτησε συγγνώμη που θεώρησε ότι η επιλογή του συγκεκριμένου προπονητή θα άλλαζε τα πράγματα προς το καλύτερο και τώρα καταλαβαίνει πως η πρόσληψή του ήταν λάθος. Οι φωνές στην Ομοσπονδία για απομάκρυνση του προπονητή είναι έντονες και προς το παρόν εκείνος που... αντιστέκεται, είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος χθες πριν το ματς έλεγε ότι "δεν τίθεται θέμα Αναστασιάδη".

Ο Άγγελος Αναστασιάδης φαίνεται πως έχει χάσει τα όποια ερείσματα στις τάξεις μερίδας διεθνών και ειδικά εκείνων που ανήκουν στη λεγόμενη "παλιά φρουρά". Αυτοί, μάλιστα, φέρονται να ζητούν από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να υπάρξουν άμεσες αλλαγές στην Εθνική, αλλιώς τίθεται σε ευθεία αμφισβήτηση και η δική τους παρουσία στις τάξεις της ομάδας για τις επόμενες υποχρεώσεις της. Ουσιαστικά, θέτουν το δίλημμα στην ηγεσία της Ομοσπονδίας "αυτός ή εμείς", στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Ο προπονητής ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν παραιτείται, ενώ όταν του μεταφέρθηκαν οι δηλώσεις του "Πάπα", μεταξύ άλλων είπε:

"Εγώ πιστεύω ότι θα πάμε στα τελικά. Ακούτε; Εγώ το είπα βλέποντας εμάς και τις άλλες ομάδες. Εγώ πιστεύω πως μπορούμε. Εάν ο κ. Παπασταθόπουλος δεν το πιστεύει δεν μπορεί να είναι εδώ. Όποιος έχει αυτήν την άποψη δεν μπορεί να είναι εδώ. Τι θα πει τα παρατάμε; Εγώ δεν έμαθα να τα παρατάω. Έχουμε άλλους 18 πόντους.

Εμένα όμως δεν μου είπε κάτι ο Παπασταθόπουλος. Γιατί δεν το είπε στα αποδυτήρια; Είναι αρχηγός της ομάδας. Το ανακοίνωσε που; Στις εφημερίδες; Εάν το πιστεύει να μας το πει. Να μας το έλεγε ότι δεν μπορεί να συμμετέχει. Αυτομάτως βγάζει τον εαυτό του απ' έξω από την Εθνική. Να πάμε στα άλλα παιδιά. Να τα ρωτήσουμε. Ρωτήστε λοιπόν τον Φορτούνη, τον Σιόβα και τον Σάμαρη για το εάν κάποιος από αυτούς δεν το πιστεύει. Αυτή είναι η απάντηση που σας δίνω εγώ".