10 Ιουνίου 2019

Ο Κακλαμάνης κλείνει την «πόρτα» για επιστροφή Καμμένου στη Ν.Δ.

"Δύο στελέχη έκαναν κρούση να είναι σε δικά μας ψηφοδέλτια αλλά η απάντηση ήταν αρνητική"

O Nικήτας Κακλαμάνης κλείνει την «πόρτα» για επιστροφή του Πάνου Καμμένου στη ΝΔ μετά την απόφαση του προέδρου των ΑΝΕΛ να μη συμμετάσχει...


... το κόμμα του στις εκλογές του Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Πάνο Καμμένο απέκλεισε, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας, στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο Νικήτας Κακλαμάνης. «Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι υπήρξαν τουλάχιστον δύο περιπτώσεις στελεχών που έκαναν κρούση να είναι σε δικά μας ψηφοδέλτια αλλά η απάντηση ήταν αρνητική» είπε.

Ερωτηθείς για την άποψή του για τον Γιάννη Στουρνάρα, υπογράμμισε πως η διαφορά του με τον κεντρικό τραπεζίτη και πρώην υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά είναι γνωστή εδώ και χρόνια και καθαρά πολιτική και όχι προσωπική με τον κύριο Κακλαμάνη να χρεώνει στον κ. Στουρνάρα την εμμονή του σε θέσεις του ΔΝΤ αλλά και για την διατήρηση του ΕΝΦΙΑ.

Για τις εκλογές τόνισε πως η ΝΔ έχει στόχο την αυτοδυναμία μέσω του περιορισμού της δύναμης των μικρότερων κομμάτων που βρίσκονται στα δεξιά της, ενώ ερωτηθείς για τον Γιάνη Βαρουφάκη είπε πως θα έχει ενδιαφέρον η κοινοβουλευτική του αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό των «ναι» στις επιδιώξεις των δανειστών.