28 Ιουνίου 2019

Βίκυ Σταμάτη: Στον Ακη απομένει συγκεκριμένος χρόνος ζωής - ΒΙΝΤΕΟ

Αποκαλυπτική συνέντευξη στο Open παραχώρησε η Βίκυ Σταμάτη

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλο μίλησε για την φυλάκιση του συζύγου του, για τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μέσα και έξω από την φυλακή καθώς [δείτε τα βίντεο]...


... και για τον πόλεμο που «βίωσαν» από τους αντιπάλους τους.

«Ηθελαν την απόλυτη εξόντωση. Βιώνουμε έναν πόλεμο. Οταν θέλουμε να εξοντώσουμε τον αντίπαλό μας, τον εξαθλιώνουμε σε όλα τα επίπεδα. Μιλάμε για αμιγώς πολιτική δίωξη», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ήταν υπερδύναμος και έχασε πάρα πολύ δύναμη από τη δύναμή του. Είχε τεράστια αποθέματα εσωτερικής δύναμης. Εγώ πήγα στη φυλακή γιατί φέρω το όνομά του» είπε η Βίκυ Σταμάτη για την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην φυλακή.

Η Βίκυ Σταμάτη μίλησε και για κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού, τονίζοντας ότι του απομένει συγκεκριμένος χρόνος ζωής: «Είναι στη χειρότερη κατάσταση της υγείας του. Θα μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ στο θέμα της υγείας, γιατί δε θα ήθελα να δώσω χαρά σε εχθρούς και αντιπάλους.

Αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα ο σύζυγός μου. Το θέμα είναι ότι προσπαθεί -γιατί είναι ένας πολύ εγωιστής και συγχρόνως πολύ υπερήφανος άνθρωπος– να μην το εξωτερικεύει τουλάχιστον τον χρόνο που βρίσκεται κοντά στο παιδί. Όμως είναι τόσο αντιληπτό το πρόβλημα, το οποίο έχει, που δεν περνάει απαρατήρητο. Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με κίνηση» ανέφερε η Βίκυ Σταμάτη προσθέτοντας πως «Ο Άκης έχει έναν πολύ συγκεκριμένο χρόνο ζωής πια. Δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι Θεός, και γι’ αυτό δε θα σας πω τον χρόνο».

Οσο για τις φήμες σχετικά με την προκλητική στάση και την πολυτελή ζωή που έκανε όσο ο άνδρας της ήταν υπουργός, η ίδια ανέφερε πως «Εχουν γραφτεί απίθανα πράγματα. Δεν έχει διωχθεί καμία γυναίκα, ούτε για κουρτίνες, ούτε για κορδόνια, ούτε για καναπέδες. Δεν υπάρχει πισίνα. Πώς μπορεί να υπάρχει πισίνα σε ένα διαμέρισμα 180 τ.μ.;».

Η κυρία Σταμάτη υποστήριξε ακόμη ότι τα εισοδήματα του κ. Τσοχατζόπουλου δικαιολογούσαν απόλυτα τον τρόπο ζωής του. «Ο πρώτος γάμος του έγινε στο Μονακό, δεν ασχολήθηκε όμως κανείς. Ο γάμος έπρεπε να γίνει μακριά για να μην μας αγγίξουν οι εχθροί μας. Ο Άκης μάλιστα ήθελε να παντρευτούμε στη Νίκαια της Γαλλίας» είπε για τα σχόλια περί προκλητικού γάμου στο Παρίσι.

Ακόμη μία αποκάλυψη που έκανε η Βίκυ Σταμάτη ήταν πως δεν επέτρεπαν στον Ακη Τσοχατζόπουλο να αποκτήσει για 10 χρόνια παιδιά μαζί της αποκαλύπτοντας ότι ένας αστυνομικός της φρουράς του την «δηλητηρίασε» λίγες ώρες πριν τον γάμο της με πληροφορίες. Αυτό συνέβη σύμφωνα με την ίδια επειδή ένα συγγενικό πρόσωπο του πρώην υπουργού τον πίεζε να ακυρώσει τον γάμο έστω και τελευταία στιγμή.

Τέλος, η κυρία Σταμάτη εξαπέλυσε επίθεση στο περιβάλλον του κ. Τζοχατζόπουλου και υποστήριξε ότι η δίωξη εναντίον της ήταν πολιτική.