27 Ιουνίου 2019

17χρονος στην Κωνσταντινούπολη έσωσε κοριτσάκι που έπεσε από τον δεύτερο όροφο - ΒΙΝΤΕΟ

Επιβραβεύθηκε από τους γονείς με... 50 δολάρια

Σωτήρια αποδείχθηκε για ένα κοριτσάκι δύο ετών που έπεσε από το παράθυρο του σπιτιού της στην Κωνσταντινούπολη, η παρέμβαση ενός νεαρού άντρα.

Το περιστατικό συνέβη [δείτε το βίντεο]...


... στην περιοχή Φατίχ της Κωνσταντινούπολης, και καταγράφηκε σε βίντεο. Σε αυτό φαίνεται η στιγμή που ο 17χρονος Φεουζί Ζαμπαάτ πιάνει στον αέρα ένα μικρό κορίτσι που έπεσε από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου όπου βρίσκεται το σπίτι του.

Ο νεαρός που είναι Αλγερινός μετανάστης και απασχολείται σε εργαστήριο της περιοχής είδε το μικρό κορίτσι από τη Συρία να βρίσκεται στη άκρη του παραθύρου του σπιτιού του. Καταλαβαίνοντας ότι κάτι δεν πάει καλά, στάθηκε κάτω από το παράθυρο και έπιασε με τα χέρια του το κοριτσάκι μόλις αυτό έπεσε. Η μικρή Ντόχα, όπως είναι το όνομά της, επέζησε της πτώσης χωρίς σημαντικούς τραυματισμούς.

Μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ ο Ζαμπαάτ είπε ότι έκανε ότι είναι απαραίτητο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι πλησίασε το παράθυρο, όταν η μητέρα του μαγείρευε στην κουζίνα.

Η οικογένειά του πάντως σε ένδειξη ευγνωμοσύνης δώρισε τον 17χρονο Αλγερινό 200 τουρκικές λίρες (50 δολάρια) και τον χαρακτηρίζει ως ήρωα.