18 Μαΐου 2019

O Πούτιν αποκαλύπτει πως ζούσε χωρίς ασανσέρ και κουβαλούσε τη γειτόνισσα

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είναι γνωστός για την καλή του σχέση με τη γυμναστική και όλα αυτά τα χρόνια διατηρείται σε καλή φόρμα με τακτικές επισκέψεις στο γυμναστήριο, ανεξάρτητα...
... από το αν χρειάζεται συχνά να ταξιδεύει.

Τη δική του προσωπική εμπειρία κατέθεσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν από την εποχή που ζούσε σε μια πολυκατοικία χωρίς ασανσέρ. Ο Πούτιν έκανε γνωστό πως ζούσε σε κτίριο χωρίς ανελκυστήρα για 30 χρόνια και κάτι. Μάλιστα, αποκάλυψε πως συχνά κουβαλούσε την ηλικιωμένη γειτόνισά του μέχρι τον 5ο όροφο.

Μία δημοσιογράφος, μιλώντας στο φόρουμ «All-Russia People's Front», δήλωσε ότι γυρίζει ένα ντοκιμαντέρ για βετεράνους του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που ήταν κλειδωμένοι στο διαμέρισμά τους για 7 μήνες. Σύμφωνα με την ίδια, οι εργολάβοι που ήταν υπεύθυνοι για τα κτίρια δεν είχαν φτιάξει τα χαλασμένα ασανσέρ.

«Φαντάζομαι οι ηλικιωμένοι άνθρωποι, δεν μπορούν να κατέβουν. Έζησα χωρίς ανελκυστήρα για σχεδόν 30 χρόνια, μετέφερα τη γειτόνισσα μου στα χέρια στον πέμπτο όροφο, επειδή δεν υπήρχε ασανσέρ, δεν μπορούσε να σηκωθεί. Όχι κάθε φορά φυσικά αλλά συνέβαινε κάποιες φορές. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που βρίσκονται σε μια τέτοια κατάσταση. Είναι πράγματι ντροπή», δήλωσε ο Πούτιν.

Να σημειωθει πως ο Ρώσος Πρόεδρος ακολουθεί το πρόγραμμα γυμναστικής του ακόμα κι όταν είναι για δουλειά στο εξωτερικό.