11 Μαΐου 2019

Νέα γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τον Μεταξά και ο Πετσίτης στο σποτ για τις ευρωεκλογές - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την γκάφα με τον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά που εμφανίστηκε σε σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ως κορυφαία πολιτική προσωπικότητα της χώρας, η Κουμουνδούρου παρουσίασε ως «ιστορική στιγμή» την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα [δείτε το βίντεο]...


... στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής με τον… Μανώλη Πετσίτη.

Η δεύτερη κατά σειρά γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ  αφορά στο προεκλογικό βίντεο  60 δευτερολέπτων για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου, καθώς εκτός από τον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά, εμφανίζεται και ο περιβόητος …Μανώλης Πετσίτης.

Ο  στενός συνεργάτης του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, εμπλέκεται στο σκάνδαλο της ΔΕΠΑ και βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο εξαφανισμένος στη Κύπρο, διαμένοντας σε πολυτελές διαμέρισμα.

Ο Μανώλης Πετσίτης εμφανίζεται στο 36ο δευτερόλεπτο του προεκλογικού σποτ σε μία φωτογραφία που έχει δημοσιευτεί πολλάκις σε μέσα ενημέρωσης. Δείχνει τον Μανώλη Πετσίτη να στέκεται πίσω από τον πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής στις 26 Ιανουαρίου 2015, μια ημέρα μετά την πρώτη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το επίμαχο στιγμιότυπο με τον Μανώλη Πετσίτη στο 36ο δευτερόλεπτο. Ο «Μανόλο» του Παππά είναι ο κύριος με το μπεζ παντελόνι πίσω από τον πρωθυπουργό. Ενδιαφέρον έχει επίσης το γεγονός ότι ο Τσίπρας εμφανίζεται ως μεγάλος ηγέτης και αγωνιστής δίπλα σε άλλους, όπως ο Βενιζέλος ή ο Παναγούλης και ο Μπελογιάννης.