8 Μαΐου 2018

Απαγωγές, λεηλασίες και βασανιστήρια από τις συμμορίες του τουρκικού κράτους

Οι υπαγόμενες στο τουρκικό κράτος συμμορίες τυραννούν τον κόσμο στο Άφριν

Οι παρακρατικές δράσεις των συμμοριών αυτών στο κατεχόμενο από το τουρκικό κράτος Άφριν, αναγκάζουν τους κατοίκους του να το εγκαταλείψουν, τους βασανίζουν...


... τους φυλακίζουν και κατάσχουν τα υπάρχοντα τους.

Μετά από τις επιθέσεις της εισβολής στο Άφριν από το τουρκικό κράτος και από τις υπαγόμενες σε αυτό συμμορίες της Αλ Κάιντα, του ÖSO και της ISIS, εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι του Άφριν στερήθηκαν την πατρίδα τους. Το τουρκικό κράτος και οι συμμορίες του, στο Άφριν λεηλάτησαν περιουσίες του κόσμου και κατέστρεψαν εκατοντάδων οικογενειών τα σπίτια και τα χωριά.

Οι συμμορίες το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα στο κέντρο του Άφριν και στα χωριά του, κατάσχουν τα περιουσιακά στοιχεία και με διάφορες κατηγορίες φυλακίζουν και βασανίζουν κόσμο. Οι συμμορίες αυτές που απαγάγουν πολίτες και μετά ζητούν λύτρα από τους συγγενείς τους.

Η Δύση παρακολουθεί αδιάφορη την απομάκρυνση των Κούρδων από τις πατρογονικές εστίες τους, και την εγκατάσταση εκεί τουρκογενών συμμοριών. Το όνειρο των Κούρδων για ίδρυση κουρδικού κράτους μετατίθεται για το μέλλον.