22 Ιουνίου 2017

Στα πόδια του Ντάνου συμβόλαιο 600.000 ευρώ για διαφημίσεις

Kατακόρυφα έχουν ανέβει οι «μετοχές» του Ντάνου ο οποίος τις τελευταίες μέρες αγωνιζόταν μόνος εναντίον όλων επιδεικνύοντας τρομερή δύναμη.

Κι ενώ ο παίκτης του Survivor...


... αγωνίζεται για το έπαθλο των 100.000 ευρώ, φαίνεται πως μόλις βγει θα τον περιμένει κάτι πολύ καλύτερο. Ένα συμβόλαιο τουλάχιστον 6 φορές μεγαλύτερο!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού "Λοιπόν", μεγάλη πολυεθνική εταιρεία είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Γιώργο Αγγελόπουλο 600.000 ευρώ, ώστε να τον δεσμεύσει με διετές συμβόλαιο για τη διαφήμιση των προϊόντων της. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της εταιρείας έχουν ήδη ετοιμάσει το σενάριο για το πρώτο σποτ, σύμφωνα με το οποίο ο Ντάνος μετά από μια εξαντλητική μέρα χαλαρώνει στην παραλία αγναντεύοντας το πέλαγος και τρώει ένα συγκεκριμένο γιαούρτι χαμηλών λιπαρών.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα στελέχη του μάρκετινγκ της πολυεθνικής προετοίμασαν με γοργούς ρυθμούς το όλο project, μιας και θέλουν να «κλείσουν» τον Γιώργο Αγγελόπουλο με αποκλειστικότητα όσον αφορά στο κομμάτι των διαφημίσεων.

Από την άλλη, σε ότι έχει να κάνει με την τηλεοπτική παρουσία του, τον πρώτο λόγο έχει βέβαια ο ΣΚΑΪ και ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali.