4 Οκτωβρίου 2014

Η Γερμανίδα που αναστάτωσε τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αυτή είναι η εντυπωσιακή ερωμένη του Ισπανού βασιλιά Χουάν Κάρλος - Η Γερμανίδα που αναστάτωσε τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας

Η Corinna zu Sayn-Wittgenstein, αποτελεί απειλή (δείτε τις εικόνες)…


... για τον θρόνο. Η 48χρονη επιχειρηματίας φαίνεται πως εδώ και 10 περίπου χρόνια διατηρεί δεσμό με τον Χουάν Κάρλος.

Γνωρίστηκαν το 2004, όταν είχαν πάει και οι δυο τους για κυνήγι στη Νότια Γερμανία, και έκτοτε μοιράζονται μια «βαθιά φιλία», όπως δηλώνει η ίδια. Βέβαια, το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν οι πρώτες τους φωτογραφίες ήρθαν στη δημοσιότητα ήταν πολύ μεγάλο. Το θέμα όμως δεν έχει πάψει να απασχολεί τα Μέσα, καθώς η Corinna δεν σταματά τις δηλώσεις λατρείας προς τον αγαπημένο της βασιλιά.

Εκείνος φαίνεται πως μάλλον ενοχλείται από αυτά τα σχόλια, που φουντώνουν την κατάσταση...

Όσον αφορά την ξανθιά πέτρα του σκανδάλου, γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη από πατέρα Ουγγροδανό και μητέρα Γερμανίδα και έχει πραγματοποιήσει 2 γάμους. Ο πρώτος ήταν στα 22 της, με τον Βρετανό επιχειρηματία Philip Adkins, μέσα από τον οποίο και γνωρίζει το κυνήγι, που έμελλε να γίνει το λατρεμένο της χόμπι και η αιτία γνωριμίας της με τον Χουάν Κάρλος.

Στη συνέχεια έκανε σχέση με τον δισεκατομμυριούχο Γερμανό κληρονόμο Gert-Rudolf Flick και το 2000 παντρεύτηκε έναν πρίγκιπα της παλιάς αριστοκρατικής Γερμανίας, τον Casimir zu Sayn-Wittgenstein-Sayn, και έτσι αποκτά βασιλικούς τίτλους. Όλοι την αποκαλούν «πριγκίπισσα» και «μεγαλειοτάτη».

Στήνοντας την προσωπική της επιχείρηση, μετά τον πρώτο της γάμο το 1988, κατάφερε να πλουτίσει και να μπει στους κύκλους του διεθνούς τζετ σετ και της αριστοκρατίας.

Όταν ήταν ακόμα στη Αγγλία, αγόρασε μια εταιρεία εμπορίου όπλων, την «Boss & Co Gunmakers», και την εξέλιξε, κάνοντάς την εταιρεία διοργανώσεων σαφάρι στην Αφρική, με το όνομα «Boss & Sporting».

Μάλιστα, το 2012 δημοσιεύτηκαν και φωτογραφίες του Χουάν Κάρλος από το σαφάρι που είχε κάνει στην Αφρική, οι οποίες προκάλεσαν σάλο, καθώς εκείνη την περίοδο η Ισπανία βίωνε την οικονομική κρίση στο έπακρο.

Πάντως, το κερασάκι στην τούρτα αποτέλεσε ένα βραχιόλι αξίας 3.000.000 ευρώ, που φαίνεται πως αγόρασε ο Ισπανός βασιλιάς στην εpωμένη του και το οποίο εκείνη δεν αποχωρίζεται ποτέ.