21 Ιουλίου 2019

Ιδιοκτήτρια City Plaza: O καταληψίας καθαρίζει €2.000 τον μήνα

Με ανάρτησή της η ιδιοκτήτρια του κατειλημμένου ξενοδοχείου City Plaza λέει ότι με έκπληξη έμαθε πως οι καταληψίες είχαν περισσότερα από αυτήν.

Έπειτα από τρία χρόνια κατάληψης, η ιδιοκτήτρια του City Plaza, κατάφερε...


... να μπει στο ξενοδοχείο της, βρίσκοντας τα πάντα καταστραμμένα. Με ανάρτησή της στo Facebook λίγες ημέρες μετά την είσοδό της στην προσωπική της περιουσία, αναφέρει πως διαπίστωσε ότι ο «φτωχός» καταληψίας είχε ξεχάσει να δηλώσει διεύθυνση κατοικίας στην τράπεζα όπου διατηρεί λογαριασμό με αποτέλεσμα να φτάσει στο City Plaza η αναλυτική ενημέρωση για τον λογαριασμό του.

Ανοίγοντάς την διαπίστωσε ότι ο «φτωχός» μόνο φτωχός δεν είναι και έχει μηνιαίες απολαβές ύψους 2.000 ευρώ! Μαλιστα, το τρέχον υπόλοιπό του ανέρχεται σε 6.500 ευρώ!

Ολόκληρη η ανάρτησή της:
Υποτίθεται ότι είσαι Αφγανός πρόσφυγας, κυνηγημένος, φτωχός, καταπονημένος. Συμμετέχεις απ την πρώτη μέρα σε καταπάτηση ιδιωτικής περιουσίας που υποτίθεται θέλει να στεγάσει τους κατατρεγμένους πρόσφυγες. Φωτογραφίζεσαι δίκην αρχηγού στους χώρους του καταπατημένου ξενοδοχείου ΜΟΥ δίνοντας την μία συνέντευξη πάνω στην άλλη στα εγχώρια και διεθνή μέσα λέγοντας πως οι σιτυπλαζίτες σ' έσωσαν.

Έχεις 2-3 προφίλ στα σόσιαλ μίντια γεμάτα από φωτό σου σε ταξίδια σ όλον τον κόσμο, δουλεύεις σαν επίσημος μεταφραστής του ΟΗΕ κι έχεις και ειδικό διαβατήριο αμερικάνικο που σου επιτρέπει να μπαινοβγαίνεις σ όποια χώρα θες όσο θες κι όποτε θες.

Στέλνεις απειλητικά μηνύματα στην ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου ότι αν τολμήσει να πειράξει την "κατάληψη" και δη την "μανούλα Όλγα" και τον "μπαμπάκο Νασίμ" είστε χίλιοι κι έρχεστε να την φάτε. Μένεις 3,5 χρόνια στο καταπατημένο ξενοδοχείο αρμενίζοντας επαναστατικές σημαίες και "ούτε βήμα πίσω". Και την κάνεις μ' ελαφρά απ' την "κατάληψη" όταν ακούγεται ότι ο Χρυσοχοϊδης θα εκκενώσει το City Plaza.

Ψιτ, παλληκαρά! Ξέχασες ν' αλλάξεις διεύθυνση κατοικίας στην Alpha Bank που διατηρείς λογαριασμό payroll και δήλωνες διεύθυνση μόνιμης κατοικίας Αχαρνών 78, το City Plaza δλδ. Και έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και βρήκε η ιδιοκτήτρια την αλληλογραφία σου και την ενημέρωση απ' την τράπεζα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ. Να καθαρίζεις κάπου 2.000 τον μήνα και να κλαίγεσαι ότι δεν έχεις να φας και γι' αυτό μένεις στο καταπατημένο ξενοδοχείο και χρεώνεις με τα έξοδα διαβίωσής σου την ιδιοκτήτρια, πανέξυπνο! Αλλά να δείς πως το λέει η παροιμία! Α ναι! Αγαπάει ο θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη!

Να σε ενημερώσω ότι το υπόλοιπό σου στην Alpha Bank είναι κάπου 6.500 ευρώ. Το ότι στους δικούς μου κατασχεμένους λογαριασμούς το υπόλοιπο είναι κάπου 0,25 ευρώπουλα δεν έχει σημασία γιατί εγώ είμαι η πάμπλουτη ταξικός εχθρός και εσύ το κατατρεγμένο φτωχό προσφυγάκι. Αλήθεια, για πόσο μαλάκα με περνάς;
Aliki Papachela, AthensVoice