21 Ιουλίου 2019

Βούλτεψη σε Βελόπουλο: Τα δύο κόμματα που ακολουθούσαν ίδιες πρακτικές εξαφανίστηκαν

«Δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό σε σχέση με όσα προηγήθηκαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τη Μακεδονία, δεν θα μπω στην ουσία, έχω ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα και την αποτροπή αυτής», είπε...


... κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη για να δώσει στη συνέχεια μία φιλική συμβουλή στον Κυριάκο Βελόπουλο και την Ελληνική Λύση.

«Θέλω να δώσω μία φιλική συμβουλή προς τον κ. Βελόπουλο και το κόμμα του. Να του πω ότι πριν από τον ίδιο, υπήρξαν μέσα σ’ αυτή την αίθουσα τουλάχιστον άλλα δύο κόμματα που ακολούθησαν την ίδια ακριβώς τακτική που δείχνει να θέλει να ακολουθήσει σήμερα ο κ. Βελόπουλος», επεσήμανε η Σ. Βούλτεψη και πρόσθεσε:

«Προσπάθησαν να πείσουν ότι αυτοί είχαν το μονοπώλιο της αγάπης για την πατρίδα. Αυτά τα δύο κόμματα εξαφανίστηκαν γιατί ο λαός έχει το ένστικτο να ξεχωρίζει τον πραγματικό πατριωτισμό από την πατριδοκαπηλία».

«Μία φιλική συμβουλή αν σκοπεύετε να ακολουθήσετε αυτή την ίδια μοίρα, μπορείτε να συνεχίσετε… Ο δρόμος είναι γνωστός», κατέληξε η Σ. Βούλτεψη.