16 Ιουλίου 2019

Απίστευτο ξύλο στο Ναύπλιο - Αιματηρά επεισόδια με Ρομά - BINTEO

Με μαχαίρια, καδρόνια και σιδερόβεργες

Άγριες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν μέρα-μεσημέρι στο κέντρο του Ναυπλίου όταν Ρομά ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα κάποια άτομα να τραυματιστούν [δείτε το βίντεο]...


... και να προκληθούν ζημιές σε οχήματα.

Συγκεκριμένα, Ρομά που έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς στο σημείο ήρθαν στα χέρια για άγνωστο λόγο και δεν άργησαν να βγουν τα μαχαίρια, τα καδρόνια και οι σιδερόβεργες.

Η 25ης Μαρτίου μετατράπηκε σε πεδίο μάχης με απίστευτο ξύλο μεταξύ των εμπλεκομένων και φθορές αυτοκινήτων. Φυσικά, δεν έλειψαν οι τραυματίες καθώς τα επεισόδια ήταν εκτεταμένα και μεγάλης έντασης.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού και μεταφέρει το argolikeseidhseis.gr, είχε ζητηθεί προστασία από την Αστυνομία η οποία ήρθε στο σημείο μετά τα επεισόδια. Οι τραυματίες… φορτώθηκαν κακήν κακώς σε ΙΧ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ναυπλίου, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που διαφεύγουν την σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το argolikeseidhseis.gr μετά τα επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο, ομάδα Ρομά κινήθηκε στην Επαρχιακή οδό Ναυπλίου Άργους όπου πυροβόλησαν αρκετές φορές πιθανόν για εκφοβισμό σε κατάστημα που διατηρεί Ρομά στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών.

Δείτε το βίντεο που μεταφέρουν οι Αργολικές Ειδήσεις: