6 Ιουνίου 2019

Η αντιπεριφερειάρχης του Τατούλη «εκτός εαυτού» - ΒΙΝΤΕΟ

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια αντιπεριφερειάρχης και ιδιοκτήτης καναλιού

Καβγάς άνευ προηγουμένου σημειώθηκε ανάμεσα στην απερχόμενη αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου και τον ιδιοκτήτη-διευθυντή [δείτε το βίντεο]...


... του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού Best TV, Νίκου Μπελόγιαννη, στη συνέντευξη Τύπου του απερχόμενου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Όλα ξεκίνησαν πριν από τη συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη, ο οποίος έχασε την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον Παναγιώτη Νίκα. Η αντιπεριφερειάρχης γνωστοποίησε την πρόθεση του κ. Τατούλη να μείνει εκτός της συνέντευξης η τηλεόραση Best, ωστόσο του τόνισε πως εάν ήθελε θα μπορούσε να παραμείνει.

Η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου εξήγησε πως ο συνδυασμός «Νέα Πελοπόννησος» έχει θέσει εμπάργκο στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό. Από την πλευρά του, ο κ. Μπελόγιαννης ανέφερε πως το κανάλι είναι ανοικτό και τόνισε πως η Περιφέρεια είναι θεσμικός τόπος και τα γραφεία δημόσιος θεσμικός χώρος και δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ΜΜΕ.

Ωστόσο λίγο αργότερα ο καβγάς «άναψε» και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, όταν η κυρία Νικολάκου εξαπέλυσε λεκτική επίθεση προς τον κ. Μπελόγιαννη, ο οποίος τόνισε ότι η Περιφέρεια δεν είναι μαγαζί σας αλλά θεσμικός χώρος. «Εσύ έχεις μαγαζιά», του είπε και στη συνέχεια φώναζε: «Εαν είσαι άντρας, πάμε έξω να τα πούμε».

«Λυπάμαι για τη συμπεριφορά σας», απάντησε λιτά ο κ. Μπελόγιαννης, ενώ όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα είχαν μείνει άφωνοι με το συμβάν που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια τους.