28 Μαΐου 2019

Καταθέτει αίτημα επανακαταμέτρησης η πλευρά του Γιώργου Ορφανού

Αύριο το πρωί, πιθανώς θα ενσωματωθεί το 100% των εκλογικών τμημάτων

Την ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων του δήμου Θεσσαλονίκης στο 100% αναμένει το επιτελείο του Γιώργου Ορφανού, καθώς θεωρείται...


... βέβαιο ότι θα κατατεθεί αίτημα επανακαταμέτρησης ψήφων.

Ο συνδυασμός «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» του κ. Ορφανού φαίνεται ότι μένει και τυπικά πλέον στην τρίτη θέση, πίσω από τον συνδυασμό του κ. Ζέρβα, βάσει της πρώτης καταμέτρησης, και τίθεται εκτός της αναμέτρησης της δεύτερης Κυριακής.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Ορφανού, αύριο το πρωί που πιθανότατα θα ενσωματωθεί το 100% των εκλογικών τμημάτων, αναμένεται να κατατεθεί και επίσημα το αίτημα της επανακαταμέτρησης.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ιδιαίτερα δυσχερή κατάσταση στο Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης με τη διαχείριση των αποτελεσμάτων, κάτι που άλλωστε κατέκρινε με σημερινή επίσημη δήλωσή του ο κ. Ορφανός, κάνοντας λόγο για πρωτοφανή καθυστέρηση.

«40 ώρες χωρίς τελικό αποτέλεσμα για τον Δ. Θεσσαλονίκης», σχολίαζε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του. 

Ο κ. Ορφανός ξεκαθαρίζει ότι «η θέση της παράταξης "Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον" για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 26 Μαΐου 2019 θα δοθεί με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων».

«Η πρωτοφανής αυτή καθυστέρηση δεν συνάδει με την Δημοκρατία και το πολίτευμα της χώρας μας. Το τελικό αποτέλεσμα του α' γύρου των εκλογών είναι αυτό που θα σχολιάσουμε και το οποίο θα μας υποδείξει τις όποιες επόμενες ενέργειές μας», σημειώνει.