19 Μαΐου 2019

"Τούρκοι θέλετε να παντρευτείτε: Ελάτε στο πατρικό του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη"

Η τουρκική εφημερίδα Sabah, έχει κάνει καμπάνια για την γαμήλια τελετή στο πατρικό σπίτι του ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, όπως τον αποκαλούν οι Τούρκοι, (και για να μη ξεχνιόμαστε...
... σφαγέα εκατοντάδων χιλιάδων χριστιανών της Μικράς Ασίας).

Όπως αναφέρεται, το πατρικό σπίτι του Μουσταφά Κεμάλ, που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Αποστόλου Παύλου και Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη [σ.σ. δεν έχει καμιά σχέση, αλλά δυστυχώς καθιερώθηκε], μετατρέπεται σε… «σαλόνι» γαμήλιων τελετών προσελκύοντας Τούρκους στην Θεσσαλονίκη που θα επιδιώξουν να τελέσουν τους γάμους τους στο ιστορικό αυτό κτίσμα, σύμβολο για πολλούς στην άλλη πλευρά του Αιγαίου της σύγχρονης Τουρκίας!

Μάλιστα όπως αναφέρεται μια ελληνική εταιρεία συμφώνησε με τουριστικά γραφεία στην Σμύρνη να δημιουργηθεί άμεση γραμμή επικοινωνίας μεταξύ Σμύρνης και Θεσσαλονίκης, που θα μεταφέρει τα ζευγάρια από την Τουρκία που θα θελήσουν να τελέσουν τους γάμους τους στο πατρικό του Μουσταφά Κεμάλ!

Η επιχείρηση αυτή, σύμφωνα πάντα με την τουρκική εφημερίδα, θα αποφέρει άφθονο συνάλλαγμα στην ελληνική πλευρά και έτσι θα βοηθήσει τους Έλληνες να ξεπεράσουν την μεγάλη οικονομική τους κρίση χάρις στους… τουρκικούς γάμους!