29 Μαΐου 2019

Κολομβία: Ανάγκασε τον άντρα της να ανέβει γυμνός στην οροφή του αυτοκινήτου της - ΒΙΝΤΕΟ

Τον έπιασε να την απατά και μόνο έτσι θα του έδινε μία δεύτερη ευκαιρία  

Αυτός ο άνθρωπος θα σκέφτεται πάντα δύο φορές πριν απατήσει τη σύζυγό του, αφού τον περιόδευσε η γυναίκα του γυμνό και σε δημόσια θέα [δείτε το βίντεο]...


... πάνω από το SUV αυτοκίνητό της.

Ο Ιάιρο Βάργκας “πιάστηκε στα πράσα” από τη σύζυγό του και σύμφωνα με τα τοπικά πρακτορεία ειδήσεων της Κολομβίας, η σύζυγός του τον έπιασε με μια άλλη γυναίκα σ' ένα μοτέλ στην παράκτια πόλη της Καραϊβικής Barranquilla.

Ο απαράδεκτος σύζυγος ζητούσε συγχώρεση και η γυναίκα του τον συγχώρησε, με την προϋπόθεση ότι θα τον περιέφερε γυμνό γύρω από την πόλη τους στην οροφή του SUV της.

Η σύζυγος, το όνομα της οποίας παραμένει άγνωστο, επέλεξε το ηλιόλουστο απόγευμα της 15ης Μαΐου για να σταματήσει την κυκλοφορία στην πολυσύχναστη λεωφόρο Murrillo, καθώς οι οι υπόλοιποι οδηγοί σταμάτησαν την κυκλοφορία και κατέγραψαν σε βίντεο τις ταπεινωτικές σκηνές.

Βίντεο σε απευθείας σύνδεση έδειχναν τον αμήχανο σύζυγο στην οροφή του αυτοκινήτου ενώ καλύπτει το κεφάλι του με μια πετσέτα. Ο Βάργκας βλέπει ένα άλλο κινητό τηλέφωνο που χτυπάει στο παράθυρο του οδηγού και καθαρίζει το μπροστινό παρμπρίζ.

Η Κολομβιανή Εθνική Αστυνομία τελικά κλήθηκε να αποκαταστήσει την τάξη, συλλαμβάνοντας τον Βάργκας δίνοντάς του κλήση για δημόσια όχληση σε δρόμο.