18 Μαΐου 2019

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία διαμαρτύρεται για την βρισιά στον Δία, σε σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Με επιστολή της «προς το Πολιτικό Κόμμα ΣΥΡΙΖΑ», η αναγνωρισμένη από το ελληνικό κράτος Ελληνική Εθνική Θρησκεία διαμαρτύρεται έντονα για προσβολή των θείων σε προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή του...


... το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ), διαμαρτύρεται έντονα προς τον ΣΥΡΙΖΑ για τη φράση «γαμήθηκε ο Δίας» που μεταδίδεται σε σποτ του. Αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Μας καταγγέλθηκε (και το διαπιστώσαμε και οι ίδιοι) ότι σε επίσημο προεκλογικό βίντεο του κόμματός σας συμπεριλαμβάνεται η φράση πως τάχα… «γαμήθηκε ο Δίας»! Δεν γνωρίζουμε εάν αυτό αποτελεί προϊόν του συλλογικού κομματικού ήθους και αισθητικής σας, ή το κάκιστο ατομικό ήθος και αισθητική κάποιου ατόμου που του αναθέσατε να φτιάξει αυτό το βίντεο, αν και αυτό ελάχιστα μας ενδιαφέρει.

» Εάν ο δημιουργός ήθελε σώνει και καλά να συνοδεύσει με κάποια βλάσφημη φράση το δικαίωμα στην καθύβριση που υπερασπίζεται ανάμεσα σε διάφορα άλλα το συγκεκριμένο βίντεο, όφειλε να χρησιμοποιήσει, εάν τολμούσε, τον Θεό της «επικρατούσης» Θρησκείας.

» Σε κάθε περίπτωση πάντως, σας καλούμε ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΜΕΣΑ το εν λόγω βίντεο, που προσβάλλει αναίτια, ωμά και βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα όλων ημών που ακολουθούμε την κατά νόμον γνωστή (ΑΔΑ:Ω76Α4653ΠΣ-94Ξ) Ελληνική Εθνική Θρησκεία. Την θρησκεία των πρόγόνων σας εν τέλει, εάν βεβαίως δέχεστε πως και εσείς έχετε τους ίδιους με εμάς προγόνους», καταλήγει η ανακοίνωση.