27 Μαΐου 2019

Πολλά τα λεφτά στο ίδρυμα του Μπιλάλ Ερντογάν…

Μπιλάλ Ερντογάν προς Ακσενερ: "Μετά βίας κρατιόμαστε"

Μετά την δήλωση της Ακσενερ που είπε πως “16 τρισ. λίρες επενδύθηκαν στο Ίδρυμα Τοξοβολίας. Μα τόσα βέλη δεν ρίχτηκαν ούτε στην μάχη του Μαντζικέρτ.”...


... ο Μπιλάλ Ερντογάν δήλωσε πως “Στεναχωριόμαστε πολύ, μετά βίας κρατιόμαστε”.

Κατά την παρουσίαση του Κυπέλλου Αλωσης, ο Χαινταρ Αλή Γιλντιζ-πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος Τοξοβολίας και ο Μπιλάλ Ερντογάν- μέλος της διαχειριστικής επιτροπής του ιδρύματος, απάντησαν στην πρόεδρο του κόμματος ΙΓΙ-Μεραλ Αξενερ.

Η πρόεδρος του κόμματος ΙΓΙ-Μεραλ Αξενερ είχε δηλώσει τα εξής: "16 τρισ. λίρες επενδύθηκαν στο Ίδρυμα Τοξοβολίας. Μα τόσα βέλη δεν ρίχτηκαν ούτε στην μάχη του Μαντζικέρτ. Μα τι τόξα είναι αυτά; Λες και είναι οι πύραυλοι S-400".

Ο Μπιλάλ Ερντογάν σχετικά με τις δηλώσεις της Ακσενερ ανέφερε τα εξής:
Όταν ο σουλτάνος Μωάμεθ ο πορθητής προσπαθούσε να κατακτήσει την Κωνσταντινούπολη κάποιοι υποστήριζαν πως αυτό δεν μπορεί να γίνει και πως η Κωνσταντινούπολη δεν μπορεί να κατακτηθεί.

Ο σουλτάνος Μωάμεθ ο πορθητής από τη μία μεριά αγωνιζόταν ενάντια στον εχθρό και από την άλλη ενάντια στους εχθρούς εντός του στρατεύματος του. Αν αυτός είναι ο αγώνας για εμάς τότε είμαστε έτοιμοι να τον δώσουμε. Ως εγγόνια του πορθητή με την άδεια από τον Αλλάχ θα πάρουμε το λάβαρο από που το άφησε και θα το πάμε ακόμα πιο μπροστά”.
[πηγές: artigercek, tourkikanea]

Σχόλιο: Τι ωραία λόγια για να καλύπτει κανείς τις βρομιές του…  Θυμόμαστε άλλωστε το άγχος που είχε ο συγκεκριμένος όταν αγωνιούσε να κρύψει τα 30 εκατομμύρια δολάρια που είχε ακόμη στο σπίτι του, πριν πάει η Αστυνομία εκεί…