20 Μαΐου 2019

Ξάνθη: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος γιορτάζει την απόβαση του Κεμάλ στην Σαμψούντα

Βρίσκεται μάλιστα σε συνδυασμό χριστιανού υποψηφίου δημάρχου

Οι τουρκοπράκτορες έχουν διασκορπιστεί σε όλους τους συνδυασμούς που διεκδικούν τον δήμο στη Θράκη, ώστε να έχουν την μεγαλύτερη...


... συμμετοχή στις επόμενες διοικήσεις.

Το τι θα επικρατήσει μάλιστα σε επόμενα δημοτικά συμβούλια, και τι θα απαιτήσουν, η Ξάνθη πήρε μια μικρή γεύση από την ανάρτηση υποψηφίου συμβούλου και ο οποίος συμμετέχει με τον συνδυασμό «ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ» με επικεφαλής τον Σάββα Μελισσόπουλο.

Σε ανάρτηση του πριν την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων έγραψε: «Yüz yıl önce bu gün başlayan yolculuk….. ve o imkansızlıklar içerisinde başarılanlar….» και αναφέρεται φυσικά στην μέρα που ο Κεμάλ Ατατούρκ αποβιβάστηκε στον Πόντο, και ξεκίνησε τις διώξεις του Ποντιακού Ελληνισμού.

Ο ίδιος μάλιστα σε όλη την προεκλογική περίοδο επισκέπτεται ό,τι έχει χρώμα «τουρκικό», την Τουρκική Ένωση Ξάνθης και τον ψευτομουφτή.

Οι δραστηριότητες αυτές είναι εις γνώση του επικεφαλής της παράταξης ο οποίος όχι μόνο δεν ασκεί καμιά κριτική προς τον υποψήφιο του, ειδικά όταν συναντάτε με Παράλληλη Δομή του Ελληνικού κράτους, αλλά ακόμη και ο ίδιος, την ημέρα της επετείου της γενοκτονίας, ούτε από το προσωπικό του προφίλ αλλά ούτε και από του συνδυασμού του, αναφέρθηκε στην τραγική επέτειο.