9 Μαΐου 2019

Τα ολοκαίνουρια Aurus για πρώτη φορά στην στρατιωτική παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης - ΒΙΝΤΕΟ

Το νέο πολυτελές ρωσικό όχημα της Aurus, γνωστό και ως Κορτέζ, αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020 και στόχος είναι η παραγωγή να φτάσει τα 5.000 ΙΧ το χρόνο μέσα στα επόμενα επτά με οκτώ έτη.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας [δείτε το βίντεο]...


... και Αρχηγός του Ρωσικού Στρατού, Σεργκέι Σόιγκου, εμφανίστηκε στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία Νίκη των σοβιετικών επί της ναζιστικής Γερμανίας, μέσα στο νέο ρωσικό πρωτοποριακό όχημα Aurus convertible. Ο Ρώσος αξιωματούχος, στάθηκε όρθιος μέσα στο όχημα χαιρετίζοντας την παρέλαση των ρωσικών στρατευμάτων.

Η συγκεκριμένη έκδοση του πολυτελούς οχήματος, έχει ανοιγόμενη οροφή και είναι σχεδιασμένο ειδικά για να μπορεί να συμμετέχει σε στρατιωτικές παρελάσεις. Το σχέδιο Κορτέζ, περιλαμβάνει την δημιουργία πολυτελών αυτοκινήτων για υψηλόβαθμους αξιωματούχους κρατών.

Το αυτοκίνητο Aurus χρησιμοποιεί ήδη ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντμίρ Πούτιν και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας που έχει την ευθύνη για την ασφάλεια υψηλόβαθμων Ρώσων αξιωματούχων. Οι τιμές λιανικής των αυτοκινήτων Aurus αναμένεται να ξεκινούν από τα 152.000 δολάρια (10 εκατ. ρούβλια).