24 Μαρτίου 2019

Νέο ΒΙΝΤΕΟ από τα λιντσαρίσματα στην Γέφυρα του Βοσπόρου

Ετσι δολοφόνησαν τους φοιτητές της στρατιωτικής σχολής

Η αδερφή του Μουράτ Τεκιν, ο οποίος δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο όταν τον αποκεφάλισαν πάνω στη γέφυρα του Βοσπόρου τη βραδιά [δείτε το βίντεο]...


... του πραξικοπήματος, δημοσίευσε από το λογαριασμό της στο twitter νέες εικόνες.

Στο βίντεο αυτό διακρίνεται πως οι φοιτητές της στρατιωτικής σχολής τη βραδιά της 15ης Ιουλίου δεν κατέβηκαν καθόλου από το λεωφορείο περικυκλώθηκαν όμως από μία ομάδα η οποία τους κατέβασε με το ζόρι κάτω.

Στο βίντεο διακρίνεται πως η αστυνομία μερικές φορές για να σώσει τους στρατιωτικούς φοιτητές χρησιμοποίησε πεπιεσμένο νερό και σπρέι πιπεριού, αλλά εντύπωση προκαλεί ότι δεν επενέβη επαρκώς για να μην ανοίξει ο κόσμος την πόρτα του λεωφορείου.

Η Μεχταπ Τεκιν που κοινοποίησε το βίντεο στα social media έγραψε τα εξής: "Εσείς είστε που επιτέθηκατε σε άοπλους στρατιώτες που δεν είχαν ιδέα για το γεγονός. Τους προκαλέσατε. Βάλατε φωτιά στο λεωφορείο που ήταν μέσα οι στρατιώτες και μετά ανοίξατε την πόρτα και τους βγάλατε έξω με το ζόρι. Έτσι κάνει ο στρατός πραξικόπημα; Μακάρι να λιντσάρατε τους πραγματικούς πραξικοπηματίες. Τι θέλατε από τον αδερφό μου φονιάδες";

Η σχετική μήνυση που υποβλήθηκε σχετικά με την δολοφονία του φοιτητή στρατιωτικής σχολής Μουράτ Τεκιν, πριν από τρία χρόνια μπήκε στο αρχείο. Η Κουμπρα Αϊντίν-δικηγορος της οικογένειας Τεκιν, ανέφερε πως το διάταγμα το οποίο έδινε αμνηστία στους πολίτες που κατέπληξαν την απόπειρα πραξικοπήματος εν προκειμένω δεν έχει σχέση με την υπόθεση και δήλωσε:

"Εδώ υπάρχει μία άγρια δολοφονία στρατιωτών αφού είχαν τελειώσει όλα τα γεγονότα και αφού αυτοί είχαν παραδοθεί στην αστυνομία. Θα πάμε την υπόθεση στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων".
[Πηγές: Facebook, tourkikanea]