15 Οκτωβρίου 2018

Οδηγός νταλίκας αγνοεί απαγορευτικό και καταλήγει στο ποτάμι - ΒΙΝΤΕΟ

Οδηγός φορτηγού αποφασίζει να αγνοήσει απαγορευτικό και τους κανόνες της φυσικής, με αποτέλεσμα να πέσει σε ποτάμι παίρνοντας μαζί του και τη γέφυρα.

Ευτυχώς το ποτάμι ήταν ρηχό. Η μεγάλη νταλίκα γέρνει [δείτε το βίντεο]...


... αρχικά στα δεξιά και μετά «βουτάει» στο ποτάμι καθώς ο οδηγός της αποφάσισε να παραβλέψει τη σχετική απαγορευτική πινακίδα αλλά και τους νόμους της φυσικής, οδηγώντας το βαρύ φορτωμένο όχημα πάνω σε μία ξύλινη γέφυρα.

Το βίντεο που αναρτήθηκε από το ενημερωτικό Μέσο SB.BY της Λευκορωσίας δείχνει ένα μεγάλο λευκό φορτηγό να ετοιμάζεται να διασχίσει έναν μικρό ποταμό μέσω μίας στενής γέφυρας. Η σχετική πινακίδα που βρίσκεται ακριβώς πριν την γέφυρα επισημαίνει ξεκάθαρα ότι η ξύλινη κατασκευή δεν θα κρατήσει φορτηγό άνω των τριών τόνων. Ο οδηγός, ωστόσο, δεν φαίνεται να νοιάζεται και πολύ για την προειδοποίηση.

Το φορτηγό προσπαθεί να κινηθεί όσο πιο αργά γίνεται, αλλά αυτό δεν βοηθάει καθόλου καθώς μόλις φτάνει στο κέντρο η γέφυρα αμέσως αρχίζει να καταρρέει. Ο οδηγός ήταν τυχερός καθώς το ποτάμι δεν ήταν βαθύ και ο κόσμος που παρατηρούσε φώναζε, «είναι ζωντανός» καθώς έτρεχαν προς το μέρος του.