17 Ιουλίου 2018

Και το Λιμενικό έβαλε ο Κουρουμπλής να κάνει κομματική προπαγάνδα

Δικαιολογείται λέγοντας τις συνήθεις ανοησίες

Διευκρινίσεις μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε ένα περίεργο tweet του Λιμενικού Σώματος, εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας ο υπουργός Ναυτιλίας...


... και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, χαρακτηρίζοντάς το «αστοχία».

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ναυτιλίας υποστηρίζει ότι το λάθος οφείλεται σε «αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος».

"Με αφορμή τη λανθασμένη δημοσίευση του τίτλου από δελτίο τύπου του ΥΝΑΝΠ Π.Κουρουμπλή για τη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δημοσίευση η οποία έγινε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος, το γραφείο του Υπουργού διευκρινίζει ότι:

1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση οφείλεται σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το κείμενο που δημοσιεύτηκε ήταν μισό.

2. Αποτελεί πάγια τακτική του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή να μην αναμιγνύει το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στις πολιτικές του αντιπαραθέσεις" αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα στον λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος στο Twitter ανέβηκε η εξής ανάρτηση:

«Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό». Η ανάρτηση έμεινε ανολοκλήρωτη αλλά προκάλεσε -δικαίως - την οργή των χρηστών, οι οποίοι τόνισαν πως δεν πρόκειται για προσωπικό λογαριασμό αλλά για κρατική υπηρεσία.