18 Φεβρουαρίου 2018

Να παύσουν τα ΜΜΕ να εκφοβίζουν τον ελληνικό λαό

Πώς γίνεται μια άσκηση του τουρκικού στρατού στην Ανατολική Θράκη να ονομάζεται “βίαιη διάβαση του Εβρου” και να εμφανίζεται ως πρωτοφανής, ενώ γίνεται κάθε χρόνο;

Κι ενώ κάποιοι αναφέρουν την προπαγανδιστική χρήση των εικόνων...
... από την Τουρκία, ενισχύουν και οι ίδιοι την προπαγάνδα αυτή, μιλώντας για αιφνιδιασμό της πλευράς μας!

Εμείς δεν είμαστε ειδικοί στα στρατιωτικά. Όμως ρωτώντας αρμοδίως μάθαμε ότι ήταν μια αστεία άσκηση που γίνεται κάθε Φλεβάρη, σε μια …γκιόλα με ελάχιστο νερό, με μετρημένα οχήματα στις γέφυρες Σαμούρ. Επίσης βλέπουμε ότι έναν μήνα μετά την τουρκική επίθεση στο Αφρίν, τα τουρκάκια ακόμα ζορίζονται και μεταφέρουν διαρκώς άρματα (και) από την 1η Στρατιά της Αν. Θράκης.

Τέλος, δεν ξεχνάμε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της γείτονος και ειδικά οι πιλότοι μαχητικών έχουν αποδεκατιστεί μετά τις διώξεις κατά των Φετουλαχιστών. Μέχρι να κλείσει αυτή η τρύπα, και όσο η κουρδική πληγή της Τουρκίας αιμορραγεί, είναι αστείο να μιλάμε για …εισβολή της στη Θράκη.

Ας ανοίξουμε τα μάτια μας να κλείσουμε την ψαλίδα στους εξοπλισμούς και να αξιοποιήσουμε το αντιτουρκικό κλίμα στη Δύση, τονώνοντας παραλλήλως το ηθικό του λαού κι όχι να το διαλύουμε χωρίς λόγο έτι περαιτέρω!
Καραΐσκος Κώστας, Αντιφωνητής