16 Ιανουαρίου 2018

Ρωσία: Εβραϊκής καταγωγής υποψήφια πρόεδρος κοροϊδεύει την Ορθόδοξη Εκκλησία - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ksenia Sobchak (Ξένια Σομπτσάκ), η πάμπλουτη εβραϊκής καταγωγής τηλεπαρουσιάστρια και τηλεπερσόνα της ρωσικής τηλεόρασης (η αποκαλούμενη και "Πάρις Χίλτον της Ρωσίας"), "ακτιβίστρια" [δείτε το βίντεο]...
... της αντιπολίτευσης, που εσχάτως δήλωσε ότι θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Ρωσίας, προφανώς διασκεδάζει με το να κοροϊδεύει την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Σε ένα βίντεο για το Νέο Έτος παρουσιάζεται να χορεύει μπροστά από μια Ρωσική Εκκλησία. Το βίντεο δείχνει την Sobchak να χορεύει, προφανώς μεθυσμένη, μπροστά από μια Ορθόδοξη Εκκλησία μαζί με δύο άνδρες, και η περιγραφή που συνοδεύει το βίντεο να λέει: "Οι Pussy Riot δεν είναι πια αυτές που ήταν παλιότερα".

Η Sobchak (που παλαιότερα, πριν βάλλει γυαλιά και προβάλλει το "σοβαρό προφίλ" επιδιδόταν σε πορνοφωταγραφήσεις) πρόσφατα εμφανίστηκε ως ορθόδοξος ιερέας.

Όσον αφορά το πολιτικό της "πρόγραμμα", η Sobchak λέει ότι είναι μια υποψήφια "εναντίον όλων", θέλει να επιτρέψει τους «γάμους» των ομοφυλόφιλων στη Ρωσία, υποστηρίζει την οικονομικό φιλελευθερισμό, υποστηρίζει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και θα επιστρέψει την Κριμαία στην Ουκρανία. Γνωρίζοντας τις πιθανές αρνητικές συνέπειες λόγω της συμπεριφοράς της, η Sobchack δήλωσε ότι σε περίπτωση «πολιτικής δίωξης», μπορεί να μετακομίσει στο Λονδίνο ή στο Ισραήλ. [redskywarning]